Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wodzian_chloralu
Witam
Ma ktoś jakieś OSOBISTE doświadczenia z wodzianem chloralu? Znalazłem dobre dojście i zakupiłem sobie 100 gram na testa. Wiem, że bardzo drażni on błonę śluzową żołądka, wiec mam także kapsułki żelatynowe 00. Wiem także że dawka skuteczna na sen to 1 - 2 gramy.
Będę wdzięczny za wszystkie sprawdzone informacje. Nabijacze postów, trole i gim-teoretycy proszę nie zaśmiecać wątku!
pozdrawiam
Oryginalne preparaty z wodzianem są w takich miękkich kapsułkach jak tran np. i są w postaci roztworu. Ja mam w postaci sporych kryształów.
Zanim tego spróbuję muszę mieć dobre info. Mam za sobą 28 + lat ćpania i nie pcham w paszcze wszystkiego już jak dawniej.
szybki_gonzalez pisze:Nie pierdol się z kapsułkami tylko zrób roztwór i przyjmuj właśnie w takiej formie. Chlorathydrat jako lek recepturowy jest sprzedawany tylko jako roztwór. Wiem bo robiłem coś takiego, nie pamiętam jakie były proporcje "terapeutyczne". Znajdziesz sobie na necie jak coś.
@polishdemon , jak te osobiste doświadczenia z wodzianem? bo też jestem ciekaw tej substancji.
podejrzewam, ze takowa jest, ale nie wieksza niz etanolu.
a wiec jak sie umiarkowanie stosuje to nic nie grozi.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
Europol rozbił siatkę handlarzy kokainą. Skonfiskowano ponad 7 ton narkotyków
Hiszpańskie służby rozbiły siatkę handlarzy narkotyków. Zatrzymano 22 osoby, które są podejrzane o hurtową dystrybucję kokainy na terenie Unii Europejskiej. Dochodzenie, koordynowane przez unijną agencję ds. współpracy organów ścigania (Europol), obejmowało Hiszpanię, Bułgarię, Kolumbię, Kostarykę i Panamę.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie
Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.