ODPOWIEDZ
  • 60 / 2 / 0
Wrzucam kolejny dalekowschodni wytwór, który właśnie stał się dostępny :-)

Isopropyl-U-47700.HCL
Formal Name :3,4-dichloro-N-(2-(dimethylamino)cyclohexyl)-N-isopropylbenzamide
Chemical Formula: C18H26Cl2N2O
Exact Mass: 356.14
Molecular Weight: 357.32
Isopropyl-U-47700 is an opioid analgesic selective for the μ-opioid receptor developed by the Upjohn company in the 1970s.The drug has a potency lying between that of co and mo, being slightly stronger than pentazocine. Isopropyl-U-47700 is related to U-47700.

[ external image ]

Chemik ze mnie jak z Kaczyńskiego koszykarz, może jakiś ogarnięty hajpowicz jest w stanie przewidzieć co to podstawienie isopropylu do słynnego U-47700 może zmienić - gorsze, lepsze? Internet tradycyjnie milczy. Może znajdą się jacyś pionierzy? :-) Gram dość drogi bo 120$, dycha za to już 280$.
  • 1916 / 335 / 2
Jak drogi, to pewnie mocny shit.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
Nowy ponury żniwiarz %-D
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1866 / 188 / 0
Dej mi to
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 60 / 2 / 0
17 listopada 2017guccilui pisze:
Jak drogi, to pewnie mocny shit.
Bardziej chodzi o to, że chińczycy są nastawieni na hurt i środek wyszedł zaledwie w ciągu ostatnich kilku dni (nie wiem czy nie wczoraj/dzisiaj nawet?), 1kg tego nowego wynalazku to już 4500$. Tak samo HEX-EN u nich 5g 100$, kg już 1500.
17 listopada 2017LiquidStranger pisze:
Dej mi to
Mogę Ci wysłać źródło na priv (jak nie znasz) jak chcesz zabulić w ciemno w coś co może być godnym zastępnikiem u-4, trucizną, albo co najwyżej środkiem na przeczyszczenie %-D Teoretycznie można próbować wyżebrać sampla, jakby jacyś forumowi sprzedawcy nie byli zainteresowani sprowadzeniem jakiejś mniejszej ilości od razu z czymś innym sprawdzonym - a mogą nie być zainteresowani biorąc pod uwagę nagonkę na opio i gówniarzy ładujących w kipę krechę fenta. Solo free sample u chińczyków to niestety ciężka sprawa.

Może jakaś forumowa mądra głowa jednak będzie wiedzieć co ten podstawnik może zmienić, ja i pewnie większość wie tylko tyle, że jak coś się nazywa 4-CxC to raczej gówno :old:
  • 403 / 79 / 0
z farmakologicznego punktu widzenia wymiana grupy metylowej na izopropylowa w opioidach oznacza pogrzebanie zwiazku. to nie ketony, nie bez powodu upjohn oglosil u47700 najsilniejszym agonista rec. mi z tej grupy i niestety musze was zmartwic jesli byloby to takie proste to juz by dawno ktos to sprzedawal. pozostaje wam czekac na laby spoza azji, krol jest tylko jeden a ten rynek nie znosi pustki
  • 74 / 3 / 0
Mam ten odczynnik od rodzimego dostawcy
https://ibb.co/nNoYrn

Jeszcze nie testowane, czekam do jutra aż buprenorfina przestanie ingerować.
  • 692 / 70 / 0
Czekam na raport z zacisnietymi kciukami %-D
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 74 / 3 / 0
Jakieś sugestie? Odnośnie aplikacji?
Oprócz standardowego testu alergicznego.
  • 1293 / 20 / 0
Też czekam na sampel...dawac opinie iv
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego

Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.

Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".

Narkotyki z Ameryki Południowej i Europy warte blisko 9 milionów złotych przechwycone

Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali 37-latka w jednym z mieszkań na warszawskiej Woli. Mężczyzna podejrzany jest o posiadanie blisko 25 kilogramów narkotyków, o łącznej wartości blisko 9 milionów złotych. Sąd przychylił się do wniosku Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola, stosując wobec podejrzanego tymczasowe aresztowanie na okres trzech miesięcy.