Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
latajacypisuar pisze:Kochanie, ale te same 6mg 25B-NBOMe wysłało by Cię rakietą do domu wariatów, uprzednio niszcząc jakąś brzozę.
Znając wjazd NBOMe'ów na organizm, nigdy nie przekraczałem dawki 2,5mg.
napisałem posta bo ktoś oczernił według mnie ciekawsze substancje z tej grupy jakimi były 25I i 25C.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Sort był z bardzo pewnego źródła i na pewno na kartonie było 2 mg, a brałem połowę. Tak, kupione przed delegalem, ale w tym samym worku miałem 25D i nie straciło na mocy, więc to by było dziwne, gdyby jakaś tajemnicza niemoc poraziła jeden karton, a ten drugi zostawiła w spokoju. Może źle nasączone, ale w to też wątpię. Cóż, żeby się jeszcze upewnić trzeba by jeszcze raz zarzucić.
OD STWORZENIA ŚWIATA PRZEZ TO, CO STWORZONE, PO TO, ABY ONI BYLI BEZ WYMÓWKI.
Rz 1:20
dodam ze jadlem w zyciu jakies homety, kwasy, 25c, 25d, 5-meo-mipta w dawce az 33mg i wiele innych i zyje
pozdro wariaty i wariatki :)
23 czerwca 2017Aigor pisze: Po półrocznej przerwie jakieś dwa tygodnie temu zarzuciłem ok 2mg 25b i klepało może w 30% tak jak kiedyś. Nie wiem, może to kwestia tego że leżało to już 2 lata w każdym bądź razie gra nie warta świeczki, wyrzuciłem całe zapasy do śmietnika. Tęsknię za 4-AcO-DMT, to było coś pięknego :)
no ciekawe a ja coś kjarzyłem że 25 nbome są" długowieczne " i tak szybko wyparowują ;/ a szkoda bo u mnie gdzie leży schowany dwu albo trzy letni kartonik
moze dzialac slabiej/mocniej/bez zmian?
biore SSRI (paroxetyna) i chce wrzucic 1mg 25b, to bedzie moj pierwszy kontakt z ta substancja.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.
Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"
Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.