W internecie można znaleźć co powodują takie substancje jak feta,koka,marihuana względem płodu,jakie skutki zdrowotne to niesie jednak w temacie klefedronu,a ciąży totalnie nic nie można znalezc. :wall:
Twoje dziecko bedzie mongolem.
klakot pisze:Są jednak podane substancje z których składa się ten narkotyk
klakot pisze:więc na bazie tych czynników mozna na pewno określić negatywny wpływ na człowieka.
klakot pisze:Klefedeon jest zaliczany chyba do dopalaczy?
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Tak z ciekawości. Dopiero w 3 trymestrze się połapałaś, że zaciążyłaś i odstawiłaś dragi, czy te 10 razy przyjebałaś klefa z pełną świadomością (?) swojego stanu?
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
no kurwa w ciąży się nie ćpa chyba że ma się za nic swój płód i wyjebane
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Twoje branie klefedronu z tego co mi mówiłas było skrajnie nieodpowiedzialne i mówiąc wprost - idiotycznie głupie :D z resztą sama wiesz jak było ;) Powinnaś zamieścić tę historię na forum żeby ludzie wiedzieli "jak nie brać klefedronu" :)
Myślę, że tak samo nieodpowiedzialne jest wpierdalanie klefa podczas ciąży. Ludzie, czy klefedron jest dragiem którego nie można sobie odmówić w takiej sytuacji, że ktoś w ogóle o to pyta?
"CZY JAK POŁKNĘ NÓŻ TO MI SIĘ COŚ STANIE?" :/ ehhhhhh
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka
Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.