Y-nISo pisze:
Koniec rządów opartych na Strachu.
Przestałem odczuwać Strach, więc wymykam się kontroli.
Stałem się Wolny.
Życzę szczęścia.
Z wyrazami szacunku
Jakub Sałacki
btw]
Czy moze - walczysz z systemem [ nie glosujesz- lub-: glosujesz na k baksa - albo nie podnosisz deski w ubikacji jak sikasz? ]
Sorki ale - nadal mam WIELKIEGO KACA - po ostatnich wyborach - frekfencja - wiadomo jaka - + wyniki ;(
Takie "poetyckie wstawki" jak Twoje wywoluja u mnie drgawki.
wiem wiem wybiera sie miedzy kila a aids / ja niewiedziec czemu zdecydowalem sie na kile/
wkleję wam wierszyk, z waszego punktu wiedzenia pewnie trafny.
O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym
gdzie - jak w złej bajce - ludźmi rządzą osły
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji - coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się robi miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i kurwa, łotr i donosiciel...
Janusz Szpotański
Pełen podziw, tak.
ChestYakaMarkos pisze: mogłeś oddać pustą kartkę na znak protestu
jesli ruszasz tlusty tylek na wybory - glosuj na kogos kto jest "mniejszym zlem"
Inaczej po jaka cholere?
Taki protest to nic innego jak glosowanie na PiS / LPR / samoobrone.
/ podobnie nieco jest z glosowaniem na UPR ;> - i tak nie wejda wiec PO CO?/
Tak dlugo jak mlodzi ludzie beda mieli w DUPIE wybory nic sie nie zmieni. Populisci i oszolomy takie jak PiS znajda bez problemu wyborcow.
Jesli glosujesz - to na partie ktora przynajmnjej nic nie zmieni - brak jakichkolwiek zmian na gorsze - to juz WIELKI postemp w tych chorym kraju.
ps: niedlugo w PL. nasiona beda tak samo nielegalne jak susz: - wszyscy ktorzy nie ruszyli d. na wybory moga byc z siebie dumni - pomogli tej bandzie kretynow przejac wladze.
Swoją drogą ktoś kto nie głosował powinien zamknąć dziób.
Na samą myśl o nielegalnych nasionach mam gęsią skórkę (ciekawe jak będą odróżniać nasiona konopi siewnych od indyjskich?).
"Recepta! powtarzaj milion razy dziennie: "nie zasługuje na miłość, spokój i pieniądze' a osiągniesz Oświecenie!"
Wut? Jakub Sałacki. Co to za gościu?
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka
Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.