Y-nISo pisze:
Koniec rządów opartych na Strachu.
Przestałem odczuwać Strach, więc wymykam się kontroli.
Stałem się Wolny.
Życzę szczęścia.
Z wyrazami szacunku
Jakub Sałacki
btw]
Czy moze - walczysz z systemem [ nie glosujesz- lub-: glosujesz na k baksa - albo nie podnosisz deski w ubikacji jak sikasz? ]
Sorki ale - nadal mam WIELKIEGO KACA - po ostatnich wyborach - frekfencja - wiadomo jaka - + wyniki ;(
Takie "poetyckie wstawki" jak Twoje wywoluja u mnie drgawki.
wiem wiem wybiera sie miedzy kila a aids / ja niewiedziec czemu zdecydowalem sie na kile/
wkleję wam wierszyk, z waszego punktu wiedzenia pewnie trafny.
O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym
gdzie - jak w złej bajce - ludźmi rządzą osły
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji - coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się robi miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i kurwa, łotr i donosiciel...
Janusz Szpotański
Pełen podziw, tak.
ChestYakaMarkos pisze: mogłeś oddać pustą kartkę na znak protestu
jesli ruszasz tlusty tylek na wybory - glosuj na kogos kto jest "mniejszym zlem"
Inaczej po jaka cholere?
Taki protest to nic innego jak glosowanie na PiS / LPR / samoobrone.
/ podobnie nieco jest z glosowaniem na UPR ;> - i tak nie wejda wiec PO CO?/
Tak dlugo jak mlodzi ludzie beda mieli w DUPIE wybory nic sie nie zmieni. Populisci i oszolomy takie jak PiS znajda bez problemu wyborcow.
Jesli glosujesz - to na partie ktora przynajmnjej nic nie zmieni - brak jakichkolwiek zmian na gorsze - to juz WIELKI postemp w tych chorym kraju.
ps: niedlugo w PL. nasiona beda tak samo nielegalne jak susz: - wszyscy ktorzy nie ruszyli d. na wybory moga byc z siebie dumni - pomogli tej bandzie kretynow przejac wladze.
Swoją drogą ktoś kto nie głosował powinien zamknąć dziób.
Na samą myśl o nielegalnych nasionach mam gęsią skórkę (ciekawe jak będą odróżniać nasiona konopi siewnych od indyjskich?).
"Recepta! powtarzaj milion razy dziennie: "nie zasługuje na miłość, spokój i pieniądze' a osiągniesz Oświecenie!"
Wut? Jakub Sałacki. Co to za gościu?
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi
“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów
Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".