Pobudzenie wchodzi subtelnie i rozkręca się do 10 min. Obecnie mija 40min od podania i wciąż jest przyzwoicie. Co najważniejsze - nie mam ochoty robienia pięciu rzeczy naraz, jak to było u mnie w przypadku ketonów. Więc myślę, że sprawdzi się do pracy umysłowej, bo w takim celu substancja została zakupiona. Jeśli nie ujawnią się jakieś skutki uboczne, będzie to czołowy stymulant (stosunek dawka/jakość/cena – idealny).
Boję się tylko, że kiedyś przez zapomnienie pociągnę dużo większą kreskę... tak z przyzwyczajenia :rolleyes:
więc nie bój się fal
Obie wersje MPH czyli 4-F-MPH jak i 4MMPH po ~2 miesiącach pomimo trzymania w idealnych warunkach zaczęły zmieniać barwę i przechodzić w kolor pomarańczowy dodatkowo wyglądają na wilgotne...
Just like that, one, two, three, four...
Swoją drogą dziwna substancja, nawet mam podejrzenia względem swojego vendora. Zażyłem jakieś 30mg, żadnego wejścia, nic kompletnie nie poczułem. Łagodne to dla nosa, a związki z fluorem chyba powinny masakrować. Jednak chyba trochę zmieniło si3 moje zachowanie bo wzrosło skupienie na tym co robię i trzeźwość. Nocy nie przespałem tylko gmerałem po internecie.
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Selfish pisze:zmieniło si3 moje zachowanie bo wzrosło skupienie na tym co robię i trzeźwość. Nocy nie przespałem tylko gmerałem po internecie.
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
eliot pisze:To co ze pociągniesz większa kreskę przez przypadek co? myślisz ze co się stanie? Nic się nie stanie jak raz na jakiś czas przez pomyłkę przywalisz więcej.
Po trzydniowym ciągu, mogę powiedzieć, że niestety do kreatywnej pracy, substancja się nie nadaje. Przynajmniej u mnie była znacznie większa chęć na czytanie niż tworzenie – więc myślę, że dla studentów w czasie sesji idealna. Do tego znacznie podnosi libido, w związku z czym skupieniu szybko przeszkadzają nachalne myśli o płci przeciwnej :)
Na 3 dni zeszło mi 60-70mg co dla mnie, jest wynikiem niesamowitym. Fety nie miałbym już po drugim dniu, a tego zostało mi jeszcze ponad 0,9 :) Mam nadzieję, że wbrew wcześniejszym opiniom, jeśli dobrze zapakuję, to nie straci swojej mocy i przetrwa do wakacji... bo w sumie to nie mam co z nią robić.
więc nie bój się fal
Ogólnie w czwartek zarzuciłem jakąś tam ilość i z racji analizy paru sytuacji za uwazylem, ze zrobiłem bądź co bądź z siebie idiotę.
Nie obwiniam 4f ani trampka, po prostu czasem tak sie rozgadywałem ludziom i pisałem, ze widać było ze mi odwala.
Stany nerwicowo-depresyjne są to teraz i zastanawiam sie, na ile to wina trampka i/lub 4f-MPH - zakładajac ze przez 6 dni szedł nawet w dużych dawkach, to czy którykolwiek analog metylofenidatu jest w stanie zrobic krzywde?
Pozdrawiam
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Bo mam podejrzenia co do tego czy mój sort jest aktywny w ogóle.
Mój jest łagodny dla śluzówek. Co do działania to pisałem.
Czy ktoś z wiedzą chemiczną potwierdzi przypuszczenia o nietrwałości związku?
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną
Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.
Nowe substancje na liście narkotykowej - projekt trafił do opiniowania
Szybkie tempo pojawiania się na rynku nowych narkotyków, które są coraz częściej substancjami o ostrej toksyczności, oraz ich łatwa dostępność w internecie - to główne powody, dla których zaistniała konieczność uzupełnienia listy substancji psychoaktywnych i nowelizacji rozporządzenia w sprawie wykazu substancji psychotropowych, środków odurzających oraz nowych substancji psychoaktywnych. Projekt trafił właśnie do opiniowania.
Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu
Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.