długie godziny przy dopalaniu, których nic nie zastąpi :-D
100mg poszło na 1 posiedzenie w dodatku mieszałem to z zielskiem
TrzymamSzafe pisze:Jest gdzieś jeszcze dostępna dobra URka? Chyba jedyny kanna, który mi się spodobał. Jak coś to priv
Ps: To moje pierwsze kanna, więc tolerka prawie zero. Mj było dość nie mało...
pis yoł ;]
Mam doświadczenie z UR bardzo wielkie.
2 lata co najmniej, często i gęsto paliłem maczanki na UR.
Pytanie głupie ale poważne.
Ile można wg was (kto może tego próbował) do pompki mg-ug dać tego aby uzyskać bardzo silne działanie, ale aby nie zejść. Zastrzyk ma być podskórny bądź IV.
Pytam serio poważnie, czy to jest możliwe wg.
Doświadczenie z igłami to: majka, różne benzo, metkat.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.