Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 196 / 3 / 0
Wypiszcie proszę substancje działające wizualnie, które uważacie za działające najkrócej.
Warunkiem kwalifikacji substancji do tego wątku jest niski dawkowanie - do 5mg
z racji tego ze więcej sie na standardowym kartoniku nie mieści.

Próbuję dociec co za substancja lata na ulicy. Wygina świat, maluje tęcze na ulicach i działa 4-6h po czym mozna iść nyny.
:yay:
  • 658 / 54 / 0
Od tego nie jest watek diagnostyczny?
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 2362 / 28 / 0
BS
  • 231 / 11 / 9
Nie no, odpowiedź jest całkiem prosta: LSD. Na mnie działa właśnie tyle.
A jak chcesz dokładniejszą diagnozę, podaj czas ładowania i wymiary kartonu.
  • 3893 / 227 / 13
@leuckart - to niemal na pewno nie jest LSD skoro tyle działa...

Na mnie NBOMe'y właśnie działają te 4-5h (I, B, C, D), ale spanie możliwe jest po minimum 7h
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 231 / 11 / 9
No rzeczywiście, nie zrozumiałem tego "nyny" na końcu.

Co do czasu działania, LSD na mnie działa 6 godzin. Jak w zegarku. Tylko rzeczywiście, następne 6 się spać nie da.

Acha, kolego od kartonów, jakie miałeś po tym cudzie źrenice?
Jak było z twoją psychiką, funkcjonowała normalnie, czy odpływała sobie na losowych przedmiotach ku mistycznym uniesieniom?
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.

Archeolodzy: barbarzyńscy wojownicy sprzed 1800 lat przed walką zażywali środki pobudzające

Barbarzyńscy wojownicy przed walką mogli zażywać środki pobudzające za pomocą przytwierdzonej do pasa łyżeczki - wykazały badania naukowców z UMCS w Lublinie. Dowodzą oni, że w starożytnej Europie istniała prężna gałąź gospodarki odpowiedzialna za produkcję i dostarczanie takich specyfików.