Dzisiaj z pod lampy poszło do ziemi 5 femek od Warra na dwa spoty Zrobiłem im FIM potem poleci LST
Miejscówki z ubiegłego roku, w dołkach ziemia z pod pokrzyw,obornik azofoska hydrożel i dolomit (może zaszczepię mikroyzą)
Spoty zabezpieczone przed zwierzyną i szkodnikami, i mam nadzieję że w tym roku ujrzę wielkie pały Bo w ubiegłym dziewuchy mi nie doszły
A i planuje zrobić pestki fem AF tylko miejsc do sadzenia coraz mniej
Z jednej strony chujowo przebijać się przez jakieś kczaczory przez pół godziny, ale z drugiej szansa na to, że ktoś przypadkowo zabłąka się w okolice plantów w sumie zerowa
Z nasionek wsadzonych do ziemi ( po kiełkowaniu of kors ) padły 2 maroki i 1 automat AK-47.
Mogło być lepiej, ale w sumie jakoś mocno tragicznie też nie jest. Dosadze, chyba na próbę kilka regularnych pestek wydłubanych rok temu z jakiegoś krzaczka
DzikiKot pisze:Siemano pomylilem sie i kupiłem c99 (pełnosezonowa) ale nie wersje outdoor (femaleseeds). Krzak ma drugie piętro, ładnie wyglądające i się koci na boki i w góre, ma jakos 3 tygodnie od wyjścia z ziemi. Dojdzie to?? fotki jakoś wrzuce w nastepnym tygodniu.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?