Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 290 / 4 / 0
Miałem w tym roku nie sadzić z braku czasu, ale ciągnie wilka do lasu
Dzisiaj z pod lampy poszło do ziemi 5 femek od Warra na dwa spoty Zrobiłem im FIM potem poleci LST
Miejscówki z ubiegłego roku, w dołkach ziemia z pod pokrzyw,obornik azofoska hydrożel i dolomit (może zaszczepię mikroyzą)
Spoty zabezpieczone przed zwierzyną i szkodnikami, i mam nadzieję że w tym roku ujrzę wielkie pały Bo w ubiegłym dziewuchy mi nie doszły
A i planuje zrobić pestki fem AF tylko miejsc do sadzenia coraz mniej
  • 3215 / 418 / 0
2 rok spot w tym samym miejscu i znowu zbłądziłem w tych jebanym chaszczach.
Z jednej strony chujowo przebijać się przez jakieś kczaczory przez pół godziny, ale z drugiej szansa na to, że ktoś przypadkowo zabłąka się w okolice plantów w sumie zerowa

Z nasionek wsadzonych do ziemi ( po kiełkowaniu of kors ) padły 2 maroki i 1 automat AK-47.
Mogło być lepiej, ale w sumie jakoś mocno tragicznie też nie jest. Dosadze, chyba na próbę kilka regularnych pestek wydłubanych rok temu z jakiegoś krzaczka
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Siemano pomylilem sie i kupiłem c99 (pełnosezonowa) ale nie wersje outdoor (femaleseeds). Krzak ma drugie piętro, ładnie wyglądające i się koci na boki i w góre, ma jakos 3 tygodnie od wyjścia z ziemi. Dojdzie to?? fotki jakoś wrzuce w nastepnym tygodniu.
  • 70 / / 0
DzikiKot pisze:
Siemano pomylilem sie i kupiłem c99 (pełnosezonowa) ale nie wersje outdoor (femaleseeds). Krzak ma drugie piętro, ładnie wyglądające i się koci na boki i w góre, ma jakos 3 tygodnie od wyjścia z ziemi. Dojdzie to?? fotki jakoś wrzuce w nastepnym tygodniu.
ciezko powiedziec ale moim zdaniem konopie to wytrzymale rosliny i sobie poradzą z dojsciem do przymrozków. Ja gdy pierwszy raz sadziłem mialem jakies pestki gratisowe na indoor i to jeszcze sativa i w pazdzierniku mialem piekne choinki z duzymi topami.
  • 93 / 1 / 0
Mam kilka automatycznych pestek z openseeda. Oplaca sie jeszcze kielkowac w lipcu?
Uwaga! Użytkownik polityk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.