Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 27 / / 0
@up

Moim zdaniem to histamina. U mnie difka/aviomarin zmniejszaja takie efekty przy PST, jak i przy majce.
  • 606 / 8 / 0
NieLubieZielska pisze:
Wczoraj owszem zwymiotowałem ale mnie nurtuje strasznie na jakiej zasadzie to działa.
Na każdym opio czuje identyczne uczucie w żołądku to jest takie specyficzne nie takie zwykłe zatrucie. %-D

A czemu w dniu następnym czuje brzuch? To od wymiotowania czy też mak drażni żołądek?

Znajomy mówił że mocniejsze (czyste oczywiście) opio przełączają organizm na tryb głodowy u niektórych i żołądek nie lubi wtedy pracować
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
ODPOWIEDZ
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.