Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
2-(N-metyloamino)-para-metylowalerofenon; 2-metyloamino-1-(4-tolylo)pentan-1-on
Chuja warty ten 4-metylo-pentedron, 20 min trzyma i tylko 2 1'sze kreski dzialaja potem zjazd i cisnienie, cos jak 4-mec tylko spidujące duzo bardziej.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
p4g4y0zzz(X) pisze: cos jak 4-mec tylko spidujące duzo bardziej.
10 lut 2012, 17:15 / scalono - surveilled
Dostałem nowy sort, krystaliczny proszek, 4-MP oralnie dziala bardzo git. takie rozjebani serotoninowe,z lekkim speedem, zapodane ok. 300mg w wodzie mineralnej, dobrze sie slucha nuciwa i na imprezy z jakims speedujacym gownem nadalo by sie bo tak ogolnie to wgniata w fotel bardziej i sporo rozmnin jest, takie kurwa gowno cos miedzy pfpp(oczywiscie bez skutkow ubocznych a 6-apb tylko jakby nie patrzec, 4metylopentedron jest w chuj slabszy.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
24 lut 2012, 07:14 / scalono - surveilled
Jeden kurwa wielki chuj a nie 4-Metylo-Pentedron to gówno to nic innego jak mix 4-MEC z Pentedronem
Gratulacje dla gieniusza który wpadł na tak zajebiście chujowy mix
[ external image ]
Other name: 4-Methyl-Pentedrone / MePenta(Pente) / 4-MPD / 4-MP
IUPAC name: 4-methylphenyl-2,4-pentan-1-one
CAS number: 89669-27-9
4-Methyl`Pentedrone - działa dosłownie jak 4P (czyli mix 4-MEC + Pentedron)
Pierwsze pare min tuż po wciągnięciu kreski są zajebiście milutkie,tyko trwa zaledwie jakieś 5-7min...
no i ogólnie całkowity czas działania tego związku to także porażka w chuj bo działa nieco ponad 1h potem już słabo czuc działanie a po 1,5h poza sajdifetami i checiom na kolejnom kreske nic już nie czuc. Do tego jeszcze samo wciąganie 4-MPD jest kurewnie bolesne... ból wywołany wciąganiem 4-MPD jest na szczęscie krótkawy bo trwa maksymalnie jakieś 30-35 sekund... Dawkowanie oczywiśćie wzrosło mocno, no i niestety przy tym analogu Pentedronu, wciąganie nosem nie jest najlepszym R.o.A dla tego b-k jak to miało miejsce przy Pentedronie... Oral znacznie lepiej klepie , no bo wkońcu 4-MPD zyskało profil Serotoninergiczny poprzez dodaną grupe Metylową do cząsteczki Pentedronu ^_^
Vendorzy to oferują pod skrótem 4-MPD ale łatwiej to znaleźć jako 4-MP które błędne jest ale vendory od początku używały tego skrótu i tak sie jakoś przyjeło ;-)
Poniżej wrzucam fragmenty Trip Raporta jak znajde brakujący tekst to uzupełnie go w tym wątku ^_^
Trip Note 4-Methyl`Pentedrone (4-MPD) z dnia 03.06.2013
================================================
Pierwsza Dawka
16:57 - Sniff 300mg 4-MPD (4-Methyl`Pentedrone)
18:05 - Lekko dzialanie jeszcze wyczuwalne
18:20 - zeszło
------------------------------------------------
Druga Dawka
19:45 - Sniff 200/210mg 4-MPD
23:11 - Pomijając dość odczuwalne i z letka chujowe "sajd ifekty"
działanie wywołane przez Sniff drugiej kreski 4-MPD praktycznie całkowicie ustąpiło,
jedyne o czym jeszcze można wspomnieć to oczywista oczywistość jaką jest wystąpienie
typowej dla rodziny Bieda-Ketonów ogromnej chęci na kolejną kreskę, aczkolwiek pod
tym względem 4-MPD jest mocno przeciętnym związkiem z tej grupy,nie ma nawet co
porównywać tego do poziomu takich zwiąków jak chociażby: Pentedron/Mefedron/NEB/a-PVP
Trzecia Dawka
23:34 - Sniff 190mg 4-MPD
Wciąganie 4-MPD zdecydowanie określam jako kurewnie mało przyjemne,ból wywołany
wciąganiem MePentedronu co prawda jest na szczęscie dośyć krótkawy - trwa chwilę
maksymalnie jakieś 30-35 sekund i związany jest bardziej z kwestią postaci w której
występuje ten Bieda-Keton niż z właściwościami żrącymi samej substancji...
wnioskuję tak, z powodu wystąpienia uczucia tak jakby kilku-sekundowego przyduszenia
towarzyszącemu wciąganiu kreski 4-Methyl`Pentedrone
23:36 - Peak
Czwarta Dawka
02:12 - Oral 210mg 4-MPD (Bombka)
02:33 - pierwsze delikatne symptomy zarzycia 4-MPD powoli zaczynają pojawiać się
----------------------------------------------------------------------------------
Modyfikowany Bigos pisze: 4-Methyl`Pentedrone - działa dosłownie jak 4P (czyli mix 4-MEC + Pentedron)
Ale gdyby nie tragiczny czas działania - 1h... to , wróżyłbym temu bieda-ketonowi dobry sukces komercyjny ^_^
Ja testowałem tyko solo to 4-MPD ale myślę ,że mix z a-PVP / pentedronem powinnien wydłużyć trochi czas działania ;) abo jakas piperazynka np pFPP elegancko by tu podbijała efekty No i jeszcze dostrzegam tu jakiś potencjał do mixów z innymi Serotoninergikami np 3-MMC / brefedron / etylon / MDAI / x-APB
Od znajomego słyszałem ,że sporo normalnych ludzi (nie z takom tolerkom jak ja :E opisywali to jako dobry zamiennik metylonu, chociaż według mnie to bliżej temu do 4-MEC`a niż M1
Modyfikowany Bigos pisze: Ale gdyby nie tragiczny czas działania - 1h...
Dla przykładu na mojej tolerancji 3-mmc mnie trzyma do 2h, a kumpla taka sama ilość trzymała z 4h+.
Może innych te 2,5h by potrzymało. :rolleyes:
No ale w skrócie to wpierdalałem ketony w chorych ilościach z przerwami co pare dni jak już ze zmęcznie było takie ,że nieważne jak duża kreska i tak by nic nie pomogła na to
Nie musi być super dokładnie, tak oszacuj tylko na oko :-p :
Jakie mogłoby być dawkowanie oral bez tolerki?
Jakie mogłoby być dawkowanie donosowo bez tolerki?
Jaka stymulacja w porównaniu do pentedronu i jaka euforia w porównaniu do 4-MMC/3-MMC?
Dzięki. :rolleyes:
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Podziemie narkotykowe w Warszawie kwitnie. Dilerzy zaopatrują polityków i aktorów
Na warszawskich ulicach „pracuje" kilkunastotysięczna rzesza dilerów narkotyków. Dostarczą niemal każdy „towar”. Dowożą znanym aktorom, pisarzom, prawnikom, lekarzom i „zwykłym” warszawiakom imprezującym w centrum lub w mieszkaniach na Pradze, Woli czy Żoliborzu. Zabawa na początku jest zawsze „fajna”. Potem zaczyna się zjazd, pojawiają się problemy.
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina
Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.