1.Czy piguly musza byc przechowywane w szczelnym opakowaniu by powietrze nie dochodzilo bo sie psuja.
2.Jak sie bierze to odrazu zamierzona ilosc np. 3 czy mozna dorzucac co kilka godzin
3.Czy mozna żygac po nich krwia lub zwyczjny spaw i czy to normalne
4.Slyszalem że nie wolno pic bardzo duzo wody tylko jakis napuj izotoniczny z witamina c,e
5.Czy mozna pic duzo alkoholu ja raz z 10 browarow wypilem
6.Czy dawka zalezy od wagi ciala
7.Jak poznac ze sie zblizam do niebezpiecznej granicy przedawkowania
Pozdrawiam!!!
jestem tu gdzie jestem!
ad. 2: nie, można dorzucać
ad. 3: nie, nie normalne
ad. 4: jak kto woli. ja piję tylko wodę
ad. 5: teoretycznie nie powinno się wogóle pić, ale wiesz jak to jest ;)
ad. 6: jak najbardziej
ad. 7: poprostu będziesz wiedział :P
nstec pisze: Witam mam pare pytan odnosnie pigul
1.Czy piguly musza byc przechowywane w szczelnym opakowaniu by powietrze nie dochodzilo bo sie psuja.
2.Jak sie bierze to odrazu zamierzona ilosc np. 3 czy mozna dorzucac co kilka godzin
3.Czy mozna żygac po nich krwia lub zwyczjny spaw i czy to normalne
4.Slyszalem że nie wolno pic bardzo duzo wody tylko jakis napuj izotoniczny z witamina c,e
5.Czy mozna pic duzo alkoholu ja raz z 10 browarow wypilem
6.Czy dawka zalezy od wagi ciala
7.Jak poznac ze sie zblizam do niebezpiecznej granicy przedawkowania
Pozdrawiam!!!
1.nie
2.najlepiej jedną sprawdzona i dobrą
3.nie
4.najlepiej pic wode niegazowana (niezbyt duzo)
5.jesli masz zamiar brac pixe i pic to jest to kompletnie bezsensowne alko osłabia dzialanie tabsy
6.napewno
7.poznasz to bardzo łatwo.Zalezeć to bedzie przedewszystkim od tego w jakim stopniu spodoba Ci sie ten pierwszy raz i od skojarzen jakie towarzyszyły zazyciu.Jeśli beda bardzo dobre a pierwszy raz spodobał Ci sie w 100%, utkwił Ci w pamieciu i czułeś sie wtedy jak nigdy wczesniej to własciwie juz jestes uzalezniony.
ale kolega przynajmiej teraz wie wiecej zresztą co za głupie pytanie to 7 ale lussss
[quote="agatka18"]
a.bsurd --> nie słyszałam o tego typu zdarzeniu]
Nie piszemy posta pod postem, uzywamy opcji edytuj - EditTyp
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko
Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.
Narkotyki w więzieniu? To prostsze niż kiedykolwiek
Raport inspektorów z HM Inspectorate of Prisons (HMIP), rządowej organizacji zajmującej się kontrolą warunków w brytyjskich więzieniach państwowych wskazał, że dzięki dronom łatwo teraz przemycić narkotyki do więzienia.
Blisko tona narkotyków wartych 43 mln PLN zabezpieczona przez CBŚP
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji Zarządu w Lublinie, przeprowadzili realizację, w trakcie której na terenie województwa mazowieckiego dokonali likwidacji kompletnej linii produkcyjnej substancji psychotropowych w postaci 3-CMC, zabezpieczając przy tym narkotyki o łącznej wartości ok. 43 mln PLN. Śledztwo nadzorowane jest przez Lubelski Wydział Zamiejscowy Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej.