Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Anthony Henderson pisze:Czy benza wywołuje napady padaczkowe?? Bo czasami przejawia się ten motyw.
Dla mnie bezpieczna dawka to ok 2/3 grama. I w zupełności wystarcza. Można zmiksować z większą ilością dexa, dla ciekawszych doznań.
london5 pisze:Mam nadzieję , że robiłaś ekstrakcje ;) Podobno nikt na forum nie przeszedł przez "magiczna bramę" 7 saszet. A może po prostu nie dał rady o tym napisać. Tak więc 7 saszet nie wziął nikt chyba. ;D pozdro
Tak, czy inaczej, skąd wiesz, ze nikt nie przekroczył "magicznej bramy"? Może istnieje wiele takich osób, które nie udzielają się w tym wątku :)
Innym razem zarzucilem 5g benzydaminy i nie mialem zadnych problemow, nie mam pojecia do dzisiaj c moglo wywolac taki atak padaczkowy. Dodam ze z tego co pamietam tamtej pamietnej nocy zjadlem tez troche anafranilu sr75.
\
ale za bezpieczna dawke benzy uwazam 3g bo takiej ilosci nic mi sie nigdy nie stalo, fakt faktem delirka byla ogromna.
pozdrawiam
LeśnySpenser pisze:Myślę że 4 saszetki to optymalna dawka nawet dla nowicjusza.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.