Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 766 / 136 / 6
Cena 1ml bezwodnika octowego na czarnym rynku?
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 168 / / 0
LSD w ilości 100,200,500szt?
  • 3197 / 380 / 0
Berig pisze:
Cena 1ml bezwodnika octowego na czarnym rynku?
Zależy od źródła, spotykałem się z cenami typu 80PLN za 10ml u ćpuna albo 150PLN za 100ml od handlarza odczynnikami. 1ml to za piwo możesz dostać od kogoś kto ma dla siebie.
  • 3899 / 241 / 13
Bezet jest na silkroad, sprzedaje polak, ale z niemiec też widziałem. Ceny niższe niż podaje blu.

Widziałem też bodajże bezwodnik ftalowy - podobno diftalomorfina jest mocniejsza i dłużej działa niż diacetylomorfina
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 283 / 2 / 0
5.85zł za 50ml bezwodnika octowego do kupienia jest w pewnym sklepie, ale nie ręczę za jakość.
  • 5801 / 1195 / 43
Po ile gonią sobie eter ? Podobno studenci z laba mają tego wuchtę.
@Azuzu Pazuzu to tanio macie tego kota.
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2013 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 934 / 12 / 0
qlimatajox pisze:
Prośba o połączenie postów...

Ktoś mi powie czy i jeśli tak to, po ile jest 2C-I na naszym czarnym rynku?

ilości takie standardowe 100mg/250/500/1g?

Oprócz tego potrzebna mi wiedza ile wart jest 1g grubego kryształu 4-MEC na polskiej ziemi...
Był to dość zajebisty mefedronopodobny stuff i za gram takiego fajnego szkła ludzie ile płacą 800-100zł/g?

Mówie tu o czystych odczynnikach , a nie o odpadach po aferze dopalaczowej co krążą w obiegu pewnie do teraz...
Ostatnio jakie widziałem 2C-I u nas w necie to
100 mg - 60zł
250 mg - 120zł
500 mg - 220zł
1000 mg - 400zł

4-MEC dobry pewnie zależy od miejsca, ale więcej niż 50zł/1g nie widziałem, większe ilości odpowiednio taniej.
  • 610 / 133 / 0
czy cena 80 zł za 1g ethcat'a jest uczciwa ?
  • 250 / / 0
hyber123 pisze:
czy cena 80 zł za 1g ethcat'a jest uczciwa ?
Jest srogo nieuczciwa, ze dwa razy jak na moje.
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 76 / 2 / 0
U nas na ulicy, zawsze po 40 chodził. Ale jak to w Polsce, do 60 max możesz zapłacić.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.