Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 53, 54, 61, 63, 65, 66 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Witam, mam taki problem, dokładnie dostałem cynk od zaufanej osoby ze mam miec w domu wiskanko, bo ktos sie dowiedzial ze mam zamiar sadzic, kupilem w necie odblysnik, zarowke hps na allegro, i pare elementów do lampy jeszcze no i ziarno na seed.pl Teraz niewiem co mam zrobic, czy jak znajdą ziarno to cos sie mogą przyjebać czy nie? Dzis miałem konstruowac kolejnego grow boxa ale dostalem smsa i przerwalem bo dowiedzialem sie wlasnie o tej rewizji. Doraddzcie co zrobic w takiej sytuacji, był ktoś w takowej?

[ Przenoszę do działu Art. 62 - codeine ]
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2006 przez codeine, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik witu16nsk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sundazed »
Z tego, co się orientuję za same ziarenka nic Ci nie grozi, więc spokojna głowa. Oczywiście (tfu) władza może sobie Ciebie "zapamiętać"...
Uwaga! Użytkownik Sundazed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
@@@@@
Nieprzeczytany post autor: Damn »
Co prawda nigdy nie bylem w takiej sytuacji .........
Ale tak na zdrowy rozum jak znajda tylko ziarenka to nic nie moga zrobic bo sa legal ........
"There are things known and there are things unknown, and in between are the doors. "
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: witu16nsk »
no to duzo sie niestety nie dowiedzialem, ze ziarno jest legal to wiem, ale zastanawiam sie czy jak znajda elementy do lampy to sie czepną, ale w sumie policaj z mojego miasta jest malo inteligentna :) no coz, ale dzieki za cokolwiek :) ale nikt mi i tak nie zabroni sadzić :D bo ja mam dwa domy, w jednym mieszkam a drugi jest na etapie wykańczania i tam to zrobie, z ojcem konstrulujemy grow-boxa =]
Uwaga! Użytkownik witu16nsk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
z ojcem ziolo sadzisz? :) spoooko ^^

a skad wiesz ze milicja miala robic ci w domu rewizje?
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Pamiętaj, że mogą doczepić się też do kompa i piratów.To obligatoryjne jeśli nic nie znajdą,przejżą też apteczke,piwnicę i inne pomieszczenia gospodarcze
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 9 / / 0
z ojcem ziolo sadzisz? :-) spoooko ^^
no sadze z nim bo mi pomaga robic grow box i o wszystkim wie i jest spoko, ja od malego z nim kombinowalem, jak nie bimber to wino albo co innego :-D teraz z nim gadalem jeszcze to mi powiedzial "na wszystko masz pozwolone, tylko trzymaj fason bracie" cenne slowa Ojca, resp dla Niego.
a skad wiesz ze milicja miala robic ci w domu rewizje?
z tego co sie orientuje to milicji chyba niema już :-D , ale spox, nie czepiam sie :-p a skad wiem? uklady, duzo bylo akcji z psiarnia to mnie znaja i mowia odpowienim znajomym a ci znajomi mi mowią i tak to idzie. Ale teraz mam ziarno w domu i sie zastanawialem co mi moga zrobic ale jednak nic :nuts: . No nic, dzieki za pomoc ;-) RSP dla Was
  • 9 / / 0
WildMonkey pisze:
Pamiętaj, że mogą doczepić się też do kompa i piratów.To obligatoryjne jeśli nic nie znajdą,przejżą też apteczke,piwnicę i inne pomieszczenia gospodarcze
no to jak chodzi o piraty to moze byc dym z tego :-/ no ale nic, pierdole, nic nie chowam, lepiej niech sie czepna do kompa i odwroca uwage niz maja szukac dalej i dalej. A moga zrobic tak ze rewizja po rewizji bedzie?
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Do kompa na koniec sie przyczepia jak nic nie znajda co ich interesowalo... :-)
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Nie wiem czy dobrze robisz olewajac sprawe z kompem. Jak sie zainteresuja to mozesz troche wybulic.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN

FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”

Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.

Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi

Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.