Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
http://www.onelove.pl

mega festiwal reggae 18,11 w hali ludowej we Wroclawiu, mysle ze kanaba sie powinna tam znalezc, z tego co wiem jest tam miejsce dla organizacji pozarzadowych(ma byc Greenpeace, Wosp z Jurkiem Owsiakiem), swietne miejsce dla dzialan uswiadamiajacych ludzi ;]
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
.
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 16 / / 0
no ja tez zamierzam sie zajebiscie bawic, ale chchialbym zeby tez tam kanaba byla i dzialala ;]
  • 88 / 1 / 0
bedzie tam kilka osob z kanaby ale niestety tylko nieoficjalnie.
BUCH po ciezkim dniu odprezenie, BUCH w dobry towarzystwie upalenie
  • 16 / / 0
a no to szkoda ze nieoficjalnie, bo to by bylo dobra okazja do zwiekszenia fejmu :/ ...pzdr
ODPOWIEDZ
Newsy
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani

Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.

Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.

Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina

Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.