doppelganger pisze:Pozytywne efekty są przy odpowiedniej dawce. Bierzesz za mało, to masz same skutki uboczne.
Dwa pytania;
1)Bedę brał ze znajomą, ona pierwszy raz z etylonem, ale rzecz w tym że ma ona (zupełnie nie zrozumiały dla mnie, ale co zrobić) problem z braniem różnych substancji doustnie czy to w bombkach czy wszystko jedno w czym. Nie wiem o chuj chodzi, ale tak już jest i ciężko to ominąć. I stąd pytanie, czy jest sens dawać jej to w sniffie (bo o vi nie chce nawet oczywiście słyszeć), i jeśli tak to jakie są główne różnice, czy znaczne zmniejszenie efektu, czy cegły w nosie, jaką proponujecie dawkę itd itd. Proszę o wyczerpującą odpowiedź próbujących ten sposób.
Właściwie to drugie pytanie zadam jak już przeskoczymy pierwsze:)
NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
Reez pisze:Dzisiaj znowu dostałem ETYLOFENIDAT, po którym mam barwne wizuale i pełną psychodelię... Mieliście może, poszukiwacze nieskończonego szczęścia, ten sort?
Ty sniffujesz czy oralnie? Jeśli oralnie to czym to popijasz.. i jaką i ilością? :-)
fot
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f3f ... fbb04.html
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!
Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"
Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA
W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.