Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
Sudafed XyloSpray pseudoefedryna 1mg/ml(...)
SUDAFED XyloSray HA aerozol do nosa 10 ml(...)
Tak, ale potrzebowałbyś z 40 buteleczek, powodzenia w wypijaniu tego, pewnie żołądek by podziękował.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Gówno prawda z tym co mówicie o pseudoefie. Nie bawią mnie stymulanty ale raz zajebałem sobie sudafed i czułem że działało. Ciągłe dreszcze na ciele, uczucia zimna na zmianę z ciepłem, energii tyle że aż mnie nosiło. Potem nieprzespana noc. Na większość z was pseudoefedryna nie działa pewnie przez doświadczenie z normalną efką i dużą tolerką. Dla laików polecam.
Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/sudafed-czy- ... z1Oh6Z9E9K
Tosia to jakość sama w sobie.
Zajebisty smak tussipectu w syropie plus jego działanie to jest to. Świetnie komponuje się żołądkową gorzką.
Chujnia, że teraz nie można syropu normalnie kupić. Lubiłem raz na pare miechów przyjebać tosię.
Raz uratowała nam nawet życie na wyjeździe na Wisłę, jak taryfiarz chuj, zamiast pod sektor gości wysadził nas pod sektorem Wiślaków. Na szczęście buzz tussipectowy dał nam odwagę do przejścia przez ten wrogi teren :)
Przy okazji wizyty u lekarza muszę wydębić ze dwa - trzy syropki, bo by przypomnieć sobie dobre, stare czasy.
Jak ktoś ma dostęp to polecam tussipect duszkiem i do tego do 100 ml żołądkowej. 4 godziny dobrego klepnięcia. alkohol dodatkowo zrelaksuje.
Sam sudafed no lubie troche ..bardzo przyjemnego spokoju i miło się rozczulam. Ale potem..te sprawy ..:)
Przy okazji możecie coś opartego na konretach powiedzieć o szkodliwości? Mowie o dawce 4 tabs.
Aha i CO jest odpowiedzialne za to ze jest tak zajebiscie? Bo zapewne nie samo podwyższone ciśnienie.
(tylko prosze jeżeli ktoś nie lubi -nie uzywa to bez głupich odpowiedzi)
kluska pisze:Toker pisze:duckduckgo -> sudafed aerozol spray
Sudafed XyloSpray pseudoefedryna 1mg/ml(...)
SUDAFED XyloSray HA aerozol do nosa 10 ml(...)
Tak, ale potrzebowałbyś z 40 buteleczek, powodzenia w wypijaniu tego, pewnie żołądek by podziękował.A sudafed w aerozolu też zawiera pseudoefedrynę?
yammya pisze:co organizm, to inne odczucia, jednakże efedryny próbowałam dwukrotnie i dwukrotnie utwierdziła mnie w przekonaniu, że nie ma najmniejszego sensu tego brać. dodam, że kontakt z efedryną miałam na samym początku swojej kariery ćpuna i nie znałam wtedy jeszcze euforii mdma'owskiej czy mefedronowej, a mimo to, efedryna nie wywarła na mnie w żaden sposób pozytywnego wrażenia.Kuba Powiatowy pisze:Bzdura. Miałem po efedrynie stany euforyczne, zwłaszcza przy pierwszych kontaktach.yammya pisze:efedryna z kolei to obrzydliwy kop pobudzenia, który nie niesie ze sobą żadnej euforii ani radości.
od zawsze wszystkim szczerze odradzam :cheesy:
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Cirrus -> 1 tbl : dichlorowodorek cetirizyny 5 mg, chlorowodorek pseudoefedryny 120 mg.
Sudafet -> 1 tbl : 60 mg chlorowodorku pseudoefedryny; w chuj substancji pomocniczych typu powidon, stearynian magnezu; skład otoczki: tlenek żelaza czerwony, hypromeloza, talk, makrogol 400, makrogol 8000.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Były adwokat wśród podejrzanych o handel tabletkami do produkcji metamfetaminy
Wśród 36 podejrzanych o handel tabletkami z których można wyprodukować metamfetaminę są prawnicy i farmaceuci. Zarzuty kierowania grupą przestępczą ma były ostrowski adwokat Michał D. Śledztwo w tej sprawie trwa ponad 4 lata i nie zakończyło się jeszcze, bo - jak tłumaczą śledczy - jest skomplikowane.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Młodzi Kanadyjczycy na marihuanie
Według najnowszego raportu Health Canada, wskaźnik używania marihuany wśród młodych dorosłych Kanadyjczyków w 2024 r. pozostaje wysoki, przy czym prawie połowa osób w wieku 16–24 lat używała tego narkotyku w ciągu ostatniego roku.