Potem oczywiście było mocniej, ale nie wiem, czym ludzie tak straszą, dla mnie to lajtowa tryptamina. Bodyload był, ale ani trochę nie dorównywał temu, po 2c-p. Dziwna sprawa, że podczas ładowania się substancji miałam same mdłości, a zaczęłam wymiotować dopiero przed północą. Ale ja ogólnie bardzo się wystraszyłam tego, co piszą w tym temacie, podczas fazy wszystko kojarzyło mi się z wymiotowaniem i chyba to w końcu do siebie przyciągnęłam.
Efekty wizualne podobne do tych po 2c-p, ale mniej ładne. Myślenie takie typowe tryptaminowe, czuć oddychanie przedmiotów. W sumie ta substancja działa jak połączenie LSA i 2c-p.
Poza tym świetnie się oglądało Las Vegas Parano, cały czas mi się wydawało, że to ja mam taką niesamowitą fazę jak Raoul Duke.
Może spróbuję kiedyś ją wziąć z lepszym nastawieniem, bo wczoraj byłam wyjątkowo źle nastawiona, ale chłopak mnie namówił.
Na tripie miałem pustkę w głowie, wizualnie faktycznie średnio, ale za to ogromna empatia, zwłaszcza przy oglądaniu filmów.
Ja w ogóle nie jadłam proszku, tylko papierek.
Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Zazwyczaj biorę takie życzy jak feta albo mefedron
Nawet piksów za bardzo nie lubię
Kupiłem 5 meo amt w opakowaniu była jedna kapsółka wielkości takiego małego tik taka
Wziełem to na raz około godziny 16 teraz mam 21:30 czuje tylko otępienie tak jakby
Jest mi w huj gorąco ale ani halucynacji ani nic nie ma.
Przez to ogólne wyczerpanie wogóle mi się nie podoba.
Wie ktoś może jak zbić tą nieprzyjemną bombę ?
Może zimna kompiel?
Tak na przyszłość - jak czujesz, że jest Ci mega gorąco to koniecznie bierz zimną kąpiel - nie wzięcie może prowadzić do przegrzania organizmu a w konsekwencji śmierć części neuronów.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.