Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 172 / 13 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: wsburroughs »
warta, setki z zelem maja ok. 11mg fent. a nie zelowe maja prawie 17mg, dobrze sie pala i dobrze sie je zuje, naprawde ostra bania jest po tym
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Właśnie wypaliłem ok 1/6 nieprzeterminowanego plastra 50 ug. Tego bezżelowego. Efekty niemal niezauważalne. Paliłem na folii najpierw waporyzując, później przybliżyłem płomień tak że skrawki plastra się topiły, a w końcu tak że zawrzało i mocno dymiło. Możliwe że zrobiłem coś źle, bo w sumie nie mam doświadczenia w paleniu czegokolwiek, żal mi płuc. Nawet tytoń odstawiłem. Jak miałem plaster Durogesic z żelem to sprawa była dużo prostsza, nawet jak się uprzeć to dało się i.v. zrobić.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 172 / 13 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: wsburroughs »
jesli chodzi o IV zelu to bardzo skomplikowana sprawa, trudno to przygotowac. ja chcialem to zrobic ale ciezka to sprawa
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Ja to robiłem kilkakrotnie. Brałem około połowę dawki, jakiej używałem przy paleniu, wrzucałem na łyżkę z 2 ml zimnej wody i dokładnie mieszałem rozwalając tą grudkę żelu mieszadełkiem. Sam żel jest nierozpuszczalny, ale fentanyl owszem. Później przez jakiś filtr i wstrzykiwałem. Nie wiem gdzie tkiw w tym jakiś problem.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kostek »
Z moich doświadczeń wynika, że palenie i żucie dają trochę inny efekt. Preferuję palenie.
Poza tym strasznie szybko rośnie tolerancja. Na początku paliłem malutkie kawałeczki, a teraz żeby było dobrze muszę spalić pół plastra 50 ug...
  • 19 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kostek »
Eee tam... Już dawno nie waliłem mocniejszych opiatów, bo skończył mi się do nich dostęp. Teraz tylko koda od czasu do czasu...
  • 114 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: h0b »
Chciałbym kiedyś spróbować tych plastrów. Zapewne ciężko to dostać :/ Myślę o odwiedzeniu paru znajomych chorych na raka. Ciekawe czy będą mieli to.
  • 291 / 12 / 0
y
Nieprzeczytany post autor: antler »
ohh,, moj byly dostawca tabletek morfiny byl takim majstrem, oprocz papieru na tabletki 60mg mial tez plastry, to moj byly sasiad z bloku, kiedys do niego poszlem, patrze a on skurwysyn ten zel z plastra sciagal do pompki.... ola boga....

tak po za tym to byla eksmisja jego dupska jakies 3 miechy temu, wlasnie chyba za sprzedawanie swoich 'lekow' . Ale jak go nie podjebalem takze nic nie wiem.

szkoda , bo tylko pietro nizej mieszkal... i mi pomagal nawet jak kasy nie miaelm
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 7 / 0
bokor pisze:
Witam próbowałem odkopac,cała mase wątków ale nic nie znalazłem konkretnego o sposobie stosowania dawek rekreacyjnych ]mam dwa plastry jeden z zelem drugi bez data waznosci 2006 06 czyli prawie nie przeterminowane.POZDRAWIam
Uwaga! Użytkownik Sterylny Marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
Jestem w posiadaniu plastra Durogesicu 50 ug/h, z datą ważności 12/2004 (jak już w tym temacia pisałem, jednak tym razem chodzi o coś zupełnie innego), więc ponad rok jest już przeterminowany. Czy gdybym żuł małe, odmierzone kawałki, ostrożnie i po trochę, czekając na efekt (czyli ogólnie spokojnie obadał jego działanie poprzez żucie ;]), byłoby to w miarę bezpieczne (czy bym się nie struł po prostu) oraz, co ważniejsze - czy osiągnął bym jakiekolwiek efekty?
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

"Ciężarna 14-latka z zapaleniem wątroby i AIDS trafiła do nas z domu publicznego".

"Często chodzę z rodziną na spacery po parku i widzę pięknych, dobrze ubranych młodych ludzi, którzy czegoś szukają. Wiele osób myśli, że zbierają liście lub kwiaty, ale oni szukają woreczków pod kamieniami, pod kłodami. To setki młodych ludzi, którzy codziennie zażywają narkotyki" — mówi Anton, który mieszka w Mołdawii. W jego kraju problem z niedozwolonymi substancjami staje się coraz większy.

Archeolodzy: barbarzyńscy wojownicy sprzed 1800 lat przed walką zażywali środki pobudzające

Barbarzyńscy wojownicy przed walką mogli zażywać środki pobudzające za pomocą przytwierdzonej do pasa łyżeczki - wykazały badania naukowców z UMCS w Lublinie. Dowodzą oni, że w starożytnej Europie istniała prężna gałąź gospodarki odpowiedzialna za produkcję i dostarczanie takich specyfików.