Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 1450 / 18 / 0
Co Ty chcesz? Zajebiste ma zęby.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 126 / / 0
W sumie może nie do końca dotyczy higieny jamy ustnej i zębów, no ale:

Ostatnio byłam u dentysty, a że nie miałam za dużo czasu to dostałam tylko wypełnienie tymczasowe, zamiast normalnego. I stąd pytanie: Ile czasu mogę mieć te wypełnienie tymczasowe?
Panie Boże, nie udało mi się wyjść za nałogu

Trzymaj fason mała :heart:
- Jak tu trzymać fason jak temat na głowę siada ?
  • 1530 / 9 / 0
Z miesiąc, tak myślę.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 655 / 3 / 0
Aaaa jeszcze jedna ważna rzecz przy dbaniu o ładny uśmiech...

Ważna jest przecież jeszcze dieta, która przy narkotycznych ciągach alkoholowo - narkotykowych jest często nie brana w ogóle pod uwagę.
Ale dla zdrowych zębów fajnie jest jeść coś co zawiera w sobie dużo witaminy C wapń i fluor oraz cynk, który wpływa dobrze na zęby i kości.
I mniej cukrów - zwłaszcza z napojów.

A jako ciekawostkę powiem, że wyczytałem kiedyś, że zielona herbata bardzo dobrze pomaga przeciwdziałać próchnicy :-) Tak, że dla uśmiechu lepiej kubek zielonej niż kubek kawy ;-)

Na koniec jestem szczęśliwy, że nigdy nie zacząłem palić papierosów - teraz za to pisząc post gratuluje %-D Bo kolor żółty na zębach nie jest nawet moim problemem :-)
Szukam żony wśród polskich farmaceutek lub ukraińskich prostytutek.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Centrum Krwiodawstwa rozdaje darmową marihuanę w ramach wydarzenia „Bleed for Weed”

W sobotę, 16 listopada 2024 r., mieszkańcy Illinois będą mieli wyjątkową okazję, by nie tylko pomóc innym, oddając krew, ale także odebrać bezpłatny produkt z marihuaną. W ramach inicjatywy „Bleed for Weed”, Centrum Krwiodawstwa Doliny Rock River (RRVBC) i dystrybutor Lyfe Cannabis połączyli siły, aby zwiększyć liczbę dawców krwi, oferując nietypową zachętę – darmową marihuanę. Ta innowacyjna akcja budzi coraz większe zainteresowanie, a także przyciąga uwagę zarówno darczyńców, jak i mediów.

Na jakie dolegliwości pacjenci w USA najczęściej stosują medyczną marihuanę?

Jakie dolegliwości pacjenci w USA leczą za pomocą medycznej marihuany? Sprawdź, dlaczego medyczna marihuana w USA cieszy się taką popularnością!

Stał bez spodni, zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę

Do niecodziennej sytuacji doszło na Pradze-Południe. Strażnicy miejscy patrolujący dzielnicę dostrzegli mężczyznę, któremu brakowało dolnej części garderoby. Okazało się, że zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę.