Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
tak wogóle to mam wiedze na ten temat bo juz gotowałem kiedyś kraka i wyszedł dobry , tak myśle bo rozłożył mnie dużżżżżo mocniej nic ten sam koks wciagany do nosa,, ale chodzi mi o wasze ---sprawdzone!!!---- metody... tylko niech beda dosc szybko wykonywalen
ja swójego kraka robiłem na bazie kwaśnego weglanu sodu (soda oczyszczona)ale wyczytałem na forum ze jakis kolo sie czepia do tego składnika , to jak w końcu kwaśny weglan sodu odpowiedni czy nie???
a nastepna ważna sprawa to iniekcja iv oczywiście bo też chce spróbować tak..ma ktoś doświadczenia w tym temacie??? mam rozpuszczać na zimno czy na gorąco i ile wody dać np na 100mg starcza ze 2 centy?? druga sprawa to jaka dawka koksu na te metode???
porównując faze to crack=iv czy jest różnica w intensywności i czasie działania, jak długo????????
strasznie dużo pytań ale sie spieszy z tematem wiec czekam
pozdro
polecam witamine C
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie
Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.
Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach
Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.