Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 287 / 7 / 0
Ile byś za niego chciał? Tak z ciekawości.
Właśnie nie mam pojęcia ile można za to wołać, dlatego pytam. Aha, znalazłem jeszcze dwa plastry (taka sama data ważności) - w sumie więc mam trzy. W takim razie może łatwiej będzie określić ile mogą być warte trzy?
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
khabarakH pisze:
W takim razie może łatwiej będzie określić ile mogą być warte trzy?
Trzy razy więcej...
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wojsk »
Dziś dostałem w prezencie 1 plasterek Durogesicu 50 ug/h - nieprzeterminowany (do 06-2007). Nie próbowałem nawet nic z nim robić, bo nie wiem jak i nie chciałem go zmarnować, poprostu go sobie przykleiłem (ok. 17:00) i czekam na efekty. Obecnie nie jestem w ciągu od jakiegoś czasu i moja tolerancja na opiaty spadła, więc mam nadzieję że będzie nieźle :)
Tylko, cholera, w poniedziałek na 6:00 rano do roboty i jak będzie za ostro to będę musiał go jutro odkleić.
I w związku z tym mam pytanko - czy po ponownym przyklejeniu po kilku dniach będzie działać ???
Uwaga! Użytkownik wojsk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wojsk »
No i powiem wam że jestem zadowolony. Od przyklejenia minęło już jakieś 16h i jest bardzo przyjemnie (w sumie to już tak po 00:00 w nocy już czułem działanie). Nie chciało mi się wierzyć, że taki plasterek może mieć taką moc, bo nawet chwilami przysypiam sobie.
I tak ma być przez 3 doby? TO MIŁO :)
Pozdrawiam.

Acha, są tego jeszcze tego 2 opakowania (po 5 sztuk). Poprostu zostały po kimś kto był chory na raka i już go niestety nie ma. Jego matka będzie próbować oddać to do apteki, aby odzyskać kasę, bo to cholernie drogie, tylko wątpię czy jej przyjmą.
Wtedy będę myślał o odkupieniu od niej, oczywiście za jakąś przyzwoitą cenę.
Ostatnio zmieniony 26 marca 2006 przez wojsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik wojsk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 172 / 13 / 0
jest drogi to fakt, ale dla chorych na raka jest za darmo. u mnie w miescie 100tki chodza po 30zl/szt
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
Jakbym sobie PRZYKLEJIŁ ten w/w plaster (50 ug/h) z datą ważności 12/2004 to dałoby to cokolwiek? A nawet jeśli to czy mogłoby mi się coś stać?
Uwaga! Użytkownik khabarakH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 172 / 13 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: wsburroughs »
naklejanie jest chujowe, lepiej go podziel na 2 czesci, odklej 1 czesc i wyzuj jak gume do zucia przez ok. 20min. lepiej robi. gdybys mial setke i zero tolerancji to mogloby ci zrobic
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 287 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: khabarakH »
thx za info, najpewniej tak spróbuje - fenatylu nigdy nie brałem (tylko tramal i kodeina) i właśnie mnie niezdrowo kusi, żeby spróbować. To, że jest 2 lata przeterminowany, przy żuciu mi nie zaszkodzi?
  • 291 / 39 / 0
Jeśli byś zjadł pół nieprzeterminowanego plastra 50 ug/h, co daje 2,5 mg fentanylu, doznał byś depresji oddechowej, najprawdopodobniej zakończonej zgonem. Dawki rekreacyjne wachają się między 100-300 ug. Inna sprawa to to że po tak długim czasie może być rzeczywiście dość słaby.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 39 / 0
Słyszałem ostatnio że wprowadzono plastry Duragesic innej konstrukcji. Ponoć w całości mają konsystencje stałą, a nie jak do tej pory żelową, co znacznie utrudnia ich konsumpcje. Spotkał się ktoś z tym i może napisać w jaki sposób najlepiej je przystosować do użytku?
ODPOWIEDZ
Newsy
"Ciężarna 14-latka z zapaleniem wątroby i AIDS trafiła do nas z domu publicznego".

"Często chodzę z rodziną na spacery po parku i widzę pięknych, dobrze ubranych młodych ludzi, którzy czegoś szukają. Wiele osób myśli, że zbierają liście lub kwiaty, ale oni szukają woreczków pod kamieniami, pod kłodami. To setki młodych ludzi, którzy codziennie zażywają narkotyki" — mówi Anton, który mieszka w Mołdawii. W jego kraju problem z niedozwolonymi substancjami staje się coraz większy.

Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana

Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.