Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Szkoda, że nie umiem pisać pełnowymiarowych tripraportów, bo dużo ciekawych myśli miałem. Przykładowo, widziałem siebie w wieku 40+ lat, z żoną i dzieckiem, jak wychowywałem to dziecko, itp.. Także przemierzanie pustyni, gdy na słuchawkach leciał The Switch and the Spur... Potem opiatowa apatia przy Radio Friendly Unit Shifter - muzyka mocno kierowała tripem. Do tego dilacja czasu i "spowolniona", acz niezakłócona, umiejętność pisania na klawiaturze (vide posty w Tasiemcu).
Dobry trip, kiedyś powtórzę. Jednak - nieprędko.
DymPaliKali pisze:podczas gorączki też czuje się odrealnienie, może nie tak duże jak po dysocjantach ale też
Nad tym że mi się nie spodobało nie ubolewam zbyt mocno bo profil działania dysocjantów nie jest tym co lubię najbardziej.
WawaEndrju pisze:To całkowicie normalne dla MXE. Szkoda tylko, że to złudzenie i ślepy zaułek :wall:
DymPaliKali pisze:z tego co się orientuje to zanim wyjmiesz szpryce jesteś już rozjebany, więc nie polecam
To tylko filmowo/dziennikarskie chuje muje - ćpuny z wbitymi pompami w łape.
WawaEndrju pisze:To całkowicie normalne dla MXE. Szkoda tylko, że to złudzenie i ślepy zaułek :wall:
Nic tak szybko nie działa. Zawsze się zdąży szpryce wyjąć.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.