...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
j.w
chce tak z pół roku schodzić z dawkami najpierw Depakiny, a po tych paru miesiącach być na jednej tabletce neuroleptyku i w końcu w uj to rzucić ?
Pytanie tylko na ile wzrośnie dopamina podczas tego rzucania i pare miechów po oraz czy aby nie lepiej na sam koniec zostawić sobie Depakinę 500 mg/dobę, na noc ?
To mój pierwszy tak poważny krok, bo 3 poprzednie skończyły się nagłym odstawieniem i powrotem do chemii, dlatego teraz sytuacja jest zagmatwana.
Pojawiają się też głosy, że czwarty raz już mi się nie uda, ale chce spróbować, a do tego muszę się przygotować .

Jak uważacie, kombinacja jakich supli nie pozwoli dopaminie na rozlanie się, że tak to ujmę ?

Prosze o pomoc .
PS. objawy odstawienne zanotowane podczas tych 2 lat to bezsenność, agresja, natłok myśli przy jednak dobrej pamięci.

INFO

Biore 1000 mg depakine dzinnie 500 rano i 500 wieczorem, oraz aryzarela 30 mg wieczorem przez około 8 lat.
w 2008 roku trafiłem do wariatkowa, dostawałem także rispolept.
schizofrenia paranoidalna.
pierwsze odstawienie nieudane początek 2015, drugie odstawienie nieudane początek 2016, a trzecie nieudane.

Golombek.
Dostarczyciel obcych komórek tzw. psychooool
  • 8103 / 906 / 0
I 4 bedzie nie udane.Przy schizofrenii parnoidalnej najczescie bierze sie leki do konca zycia, nie masz duzych dawek leków- bierz je i walcz o normalne zycie, jak zdrowy !!
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.