Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 1072 / 123 / 3
Witam,
Była taka głupia sytuacja (3cia w moim życiu poprzednia ok kilkanaście lat temu). Piłem wódkę z kolegą pocieliśmy się wyszedłem od niego urwał mi się na ulicy film i trafiłem na Izbę Wytrzeźwień. Jedno kolano miałem rozbite w dwóch miejscach do krwii (wyjebałem się) no i oczywiście przez kilkanaście godzin te rany miały kontakt z ujebanymi od leżenia na ziemi i obrzyganymi spodniami. Jak wróciłem do domu to zdezynfekowałem rany ale nie chciały się goić. Dodatkowo poniżej kolana pojawiły mi się dwa pryszcze takie w kolorze ropy i po pęknięciu też zrobiła się rana. Poszedłem prywatnie do ortopedy i polecono mi rany obkładać plastrami parafinowymi Bactigras oraz przypisano antybiotyk który brałem ok. 2 tygodni. Po ok 7-10 dniach rany się zagoiły ale są jebitne po nich szramy. Ale do czego zmierzam, chwilę później zrobił mi się taki sam pryszcz ropny powyżej kolana obok niego drugi. To samo na kostce(+ mocno opuchnięta). Zrobiło mi się to samo wewnątrz nosa, strup rozrasta się do rozmiarów że blokuje całą dziurkę od nosa a na zewnątrz nosa jest stan zapalny tak że katar jak mam i smarkam nos to czuje dość mocny ból, jak strup jest za duży to w końcu go albo wyrywam czystymi palcami albo smaruje maścią witaminową strup znika ale za chwilę robi się znowu strup. No tą dziurkę od kichawy mam jakbym nakurwiał ze 2 tygodnie jakieś chujowe klefedrony. Do tego kilka takich pryszczy na twarzy. Smaruje je wszystkie miejscowo tribioticem albo inną maścią z antybiotykiem (nie pamiętam nazwy) ale na ogół rana tylko przygasa nie goi sie do końca. Jak nawet strup znika (na twarzy) to zostaje taka fioletowa plama na skórze w tym miejscu.

Dodatkowo mam jeszcze łupież no po prostu taki jakiego nigdy nie miałem i jak nie umyję codziennie włosów to na całym przedzie głowy jest łupież?

1. Co mi mogło się stać? Z tego co rozumiem musiałem się czymś zakazić na Izbie?
2. Co mam robić?
  • 9310 / 1809 / 2
Ja to bym zaczął od wizyty u lekarza, bo na forum dla ćpunów to niewiele zdziałasz. Może dermatolog ?
U mnie jak mnie sypało strupami to mi powiedzieli, że to jelita się buntują i wszystkie toksyny wychodzą skóra.

Zrób sobie jeszcze pełna morfologię z rozmazem, może coś faktycznie siadło. No j jak jedziesz tyle czasu na antybiotykach to pełna profilaktyka, bo będziesz w choj podatny na wszelakie choroby i infekcje.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.