Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siemka poprosiłam dziś kolegę o załatwienie działki i dostałam z innego źródła. Ogólnie wali jak jakieś środki czystości, wciagajac nie zauważyłam różnicy między tym a innymi które miałam, ale jak włożyłam pod język to szczypalo nie do wytrzymania a o wcieraniu w dziąsła nie ma wgl co mówić. Ktoś coś wie czemu tak jest, że od jednego jest ok a od drugiego wali jak domestos i szczypie niesamowicie?
  • 581 / 77 / 0
Kwestia zanieczyszczeń oraz tego, z czym żeni towar dany Seba.
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 580 / 155
Zanieczyszczenia to raz, one tu najwięcej ,,bigosu'' robią. Ale zdarzają się też problemy z dziąsłami i śluzówką jamy ustnej po częstym wcieraniu w dziąsła / podawaniu sublingual.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.