Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 44 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: agquarx »
John Stuart Mill pisze:
Szkoda, ze nikt z hajpa na to nie wpadł, wtedy było by moze bezpeicnziej. Choć z drugiej strony policja i tak ma nasze ip już dzięki tej stronie więc nie wiem czy to coś zmieni. ;)
Policja nie ma i nigdy nie będzie miała Twojego ip, nie damy im logów, bo nie i tyle.
(* Somewhere in middle of the network { } I have no time for...
(* We're looking for a center *) { } Empty words. I know there's
(* What if it turns out to be hollow? *) { } Life-within. Somehow
(* We could be what is broken... *) { } I'll set you free. Lucy Fair.
  • 413 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: trąpka »
rejestr pisze:
Mamy już 1852205 wpisów.
]

dokładnie, w tej petycji chodziło raczej o to by głosy były prawdziwe, patrząc jednak z drugiej strony, wynik (choćby i z botem;) ) prezentuje się nieźle, gdyby GW opublikowała tego typu wynik na łamach swojego szmatławca i narobiła rozgłosu, to kto wie, może faktycznie coś ruszy?
zdecydowane i stanowcze raczej nie
  • 1530 / 9 / 0
Nicze, Twojego posta dałem tylko na swoją obrone bo niedawno byłerm nazywany tutaj paranoikiem z racji napisania "oczywistej oczywistości", albo raczej z powodu kulejacej u co poniektórych umiejetności czytania ze zrozumieniem <_< . Z resztą tego co napisałeś się zgadzam i już kilka razy też o tym pisałem.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 1530 / 9 / 0
No dobra, to po części się zgadzam. Niechce mi sie juz tego po raz enty wałkować, bo wszystko juznapisałem jak to widzę.
A właśnie Verv, pisałeś, że wejścia nazistą na chatę to były plotki, ale to było w TV. Pokazywali w paru wiadomościach relaje z tego i prowadzenie paru łysych gdzieś przez komisariat. Myślisz, że dałem się nabrać telewizji?Ale to offtop.
"Policja wraz z specjalną sekcją do zwalczania przestępczości internetowej, w wyniku akcji zakrojonej na szeroką skalę ujęła osiem osób posiadających znaczne ilości marychuany o łącznej wadze 4 gramów. Ujęto również 25 osób za posiadanie niezidentyfikowanych tabletek - po dokładniejszym badaniu okazały się, że są to tzw. dopalacze - śmiertelnie niebezpieczne narkotyki, niestety z uwagi na brak regulacji - zatrzymanych zwolniono. Mimo wszystko akcja okazała się wielkim sukcesem policji, a jej efekty wybitnie przyczynią się do poprawy bezpieczeństwa w naszym kraju."
Naprawde nie zdzwił bym sie czemuś takiemu za rządów PiSu. Specjalna konferencja z ministrem sprawiedliwosci Ziobrem, z jakimś akcesoriem w reku i ze słowami "te ćpuny już nikogo nie naćpają", czy cos w tym stylu mordercy, ktory już nikogo nie zabije. Wiadomo, że była by to lipa jka chuj, ale dla szarego społęczeństwa, elektoratu PiSu było by to cos - coś robi nasz minister. :-D
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2009 przez John Stuart Mill, łącznie zmieniany 2 razy.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 437 / 19 / 0
John Stuart Mill pisze:
Tougo pisze:
Choć z drugiej strony policja i tak ma nasze ip już dzięki tej stronie więc nie wiem czy to coś zmieni.
Mylisz sie, mylisz..
Czyli co jesteśmy w 100% anonmowi? Jakoś w to nie wierzę. Na jakiej zasadzie ma to działać? Może policja nie ma bezpośrednio naszych danych, ale ma je na wyciągnięcie ręki. Wystarzy, że "powie słowo" i dostawca internetu będize musiał udostępnić nasze dane, gdy zachodiz podejżenie o popełnienie przestępstwa. A jak by nie patrzył to różne eksperymenty są właśnie przestępstwami.
To jest ta bzdura, która rozpętała offtop.
John Stuart Mill pisze:
Hegemon_Krwawy pisze:
John Stuart Mill pisze:
ej ]

http://www.redwatch.info/sites/redwatch.htm

I schizofrenia.

Skoro nie ćpasz a na dodatek się nie znasz to po co wypisujesz farmazony?

Paranoik jesteś, siadaj, dwója :retarded:
:(

Kiedyś bodajże było tam jeszcze forum i napewno była lista żydów. Teraz tego tam nie widzę. Było o tym dość głośno, wejścia na chatę, zarekwirowane dyski, przesłuchania itp.
I gówno bo lista tam jest nadal - po prawej masz menu z danymi województwami do wyboru. Serwer Redwatch stoi w Ameryce, naszym wielkim sojuszniku przecież. W mediach była ogromna nagonka i nic. Wnioski se wyciąg sam.
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 1530 / 9 / 0
Hegemon_Krwawy pisze:

To jest ta bzdura, która rozpętała offtop.
Dlaczego? Mozesz to jakoś potwierdzić, czy dlatego jest bzdura bo Ty tak chcesz? Wyprowadź mnie z błędu.
Hegemon_Krwawy pisze:
I gówno bo lista tam jest nadal - po prawej masz menu z danymi województwami do wyboru. Serwer Redwatch stoi w Ameryce, naszym wielkim sojuszniku przecież. W mediach była ogromna nagonka i nic. Wnioski se wyciąg sam.
To NIE jest lista a jedynie parę zdjęć z podpisami kto ma na nich być. Kiedys była tam wyjebanie długa lista z nazwiskami ułożonymi alfabetycznie, po kilka do każdej literki. Na tamtej liscie było poza zwykłymi obywatelami dużo znanych osobistosci. Właśnie przez to, że stoji\stał w Ameryce tak długo funkcjonował z tamtazawartością i naszym tak cieżko było się do niego dobrać. Siadaj, dwója!
W mediach była ogromna nagonka i nic. Wnioski se wyciąg sam.
Jakie mam wyciągnąć? To, że nic nikogmu nie zrobili to ok, ale to że mają ich dokładne dane to inna sprawa. Po raz kolejny powtarzam, że mi chodzi tylko o udostępnienie w ten sposób swoich danych, a nie żadne grubsze konsekwencje.
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2009 przez John Stuart Mill, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 614 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
ej cicho, bo niby 185K podpisów jest.. czyli ~0,5% społeczeństwa ;)

co daje średnią 1 podpis na 200 polaków.
  • 1530 / 9 / 0
PolitykEkstazy pisze:
John Stuart Mill pisze:
chodzi tylko o udostępnienie w ten sposób swoich danych, a nie żadne grubsze konsekwencje.
Informacji nie gromadzi się na próżno. Prędzej czy później obrócą się w rękach Systemu w całkiem grube konsekwencje. Poczytajcie sobie PKD, oponenci jebani.
Ja o tym wiem. Pozorna dla jednego informacja w odpowiednich rekach i odpowiednich okolicznościach może być "śmiercionośnym" narzędziem. Zależy jak to ktoś wykorzysta. Np wiedza nt energi atomowej ]duke01[/b]

Tylko jestem ciekaw ile głosów jest "ważnych". Ile bzdur powypisywanych itp. 0,5% społeczeństwa to całkiem całkiem.

Mnie interesuje ilu użytkowników w tym kraju jest naprawdę, i tych na wolności i tych w więzieniu. Ciekaw jestem czy są prowadzone jakieś statystyki
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barnaba »
Wygląda na to, że schowali botami podbity licznik.
Uwaga! Użytkownik barnaba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 80 / 2 / 0
Mam pytanko.... Gdzie moge nabyć nakleji bądź plakat a najlepiej formę taką która będę mógł przystroić swoją ściane (duuza forma plakatu "obraz"? )
nie o różach nie o bradkach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany

Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.

Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka

Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.