Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 302 / 2 / 0
Siema.
Od jakiegoś czasu zmagam się z tym problemem, od 1 kwietnia jestem po detoksie szpitalnym od opio. Po tym się to bardzo nasiliło pomaga mi jedynie dawka kwetiapiny i tisercinu w dawkach 300+300mg na sen. Mieliście podobny problem? Co wam bardziej pomagało?
  • 2193 / 365 / 0
z tych bezpiecznych to pregabalina, zioła
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 302 / 2 / 0
Zapomniałem, że przyjmowane przez mnie leki to wenlafaksyna, karbamazepina, sulpiryd, kwetiapina i lewomepromazyna. Zioła raczej kiepsko przy takich dawkach tych neuroleptyków.
  • 1759 / 240 / 0
Mi przy typowym ADHD/ADD pomaga MPH tak na 70% bo mimo iż jestem skupiony to i tak bawię się długopisem lub stukam nogą jakiś rytm. Ale nie bujam się jak cyce babci hehehe.
  • 216 / 16 / 0
Prl-8-53 zmniejsza ilość ruchów, podobnie zadziałają cholinergiki.
Uwaga! Użytkownik cyfrowypolsat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.