Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Czesc, mam podejrzenie że dostałem PMA lub PMMA. Da się to jakoś sprawdzić, jakimś odczynnikiem? Temat różowy kupiony jako wład, od tego samego ziomka miałem różowe micuBiszi hłe, po drugie czasami robie tak że różne sorty próbuje vapowac z foli zeby sprawdzic czy nie jakas alfa czy cos, ogolnie ciekawe smaki... mniejsza z tym i kiedys wyczulem smaczek anyżu, sie zdziwiłem i tak sobie żyje czytam dokształcam i mi sie wszystko układa wlasnie tak. Aż się boje troche to jeść, chociaż nie raz pałaszowałem ten sam puder.

Nie wiem czy to ma znaczenie, ale od jakiegoś czasu
Spoiler:
  • 182 / 34 / 0
PMA ma zapach anyżu = kopru włosiego , ale chyba takie legitne sprawdzenie , to tylko za pomocą:

https://rollsafe.org/mdma-test-kits/
  • 608 / 57 / 0
Re: PMA/PMMA
Nieprzeczytany post autor: mrfuter »
31 sierpnia 2019Jebany1Badziew pisze:
Czesc, mam podejrzenie że dostałem PMA lub PMMA. Da się to jakoś sprawdzić, jakimś odczynnikiem? Temat różowy kupiony jako wład, od tego samego ziomka miałem różowe micuBiszi hłe, po drugie czasami robie tak że różne sorty próbuje vapowac z foli zeby sprawdzic czy nie jakas alfa czy cos, ogolnie ciekawe smaki... mniejsza z tym i kiedys wyczulem smaczek anyżu, sie zdziwiłem i tak sobie żyje czytam dokształcam i mi sie wszystko układa wlasnie tak. Aż się boje troche to jeść, chociaż nie raz pałaszowałem ten sam puder.

Nie wiem czy to ma znaczenie, ale od jakiegoś czasu
Spoiler:
nikt już nie robi PMA/PMMA. fety sie nie wapuje, chyba, że sprowadzi sie ją do hcl. Polecam zapisać się do lekarza specjalisty. Kolormetryka od sinu jest jedynym ratunkiem, chyba, że chcesz sie nauczyć chemii or hał to bi a gagFTER . Ale to bardziej wymagające rzeczy niż wynik matury.
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 9298 / 1806 / 2
Nieprzeczytany post autor: Stteetart »
06 października 2019mrfuter pisze:
nikt już nie robi PMA/PMMA
Hoho hoho znasz wszystkich dostawców świata?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2897 / 613 / 10
Nieprzeczytany post autor: STR88 »
@mrfuter, hcl sie nie wapuje, zresztą @Jebany1Badziew sam zaznaczył, że nie wapuje fety.

@Jebany1Badziew, zdarzają się różowe sorty amfetaminy, nie wiem jakich zanieczyszczeń/procesów to wynik.
Testy to protip.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 3 / / 0
Odczynniki raz pokazywały amfetamine z innego kawalka tematu a-pihp, namieszane cos strasznie haha. Jebać to dzieki za odp.
Pewnie to nie problem namieszac alfy z kofeina i feta(dla zapachu) w odpowiednich proporcjach. Ktos kto nie zabardzo sie zna, nie ogarnie(ja np.)
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.