Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 618 / 110 / 0
jakie wszystko? na receptę jest piracetam, lekarz jest z nfz-u, bez problemu wypisuje piracetam bo jest bezpieczny. A jak nie chce Ci się iść do lekarza to kup pramiracetam, bez recki tak jak noopept.

Co to jest prl? A w dziale leki nootropowe byłeś? http://hyperreal.info/talk/prl-t40938.html
  • 501 / 7 / 0
Wątek nadaje się do zamknięcia, bo autor nie wpisuje żadnych nowości.
  • 229 / / 0
Po co miksować ?
Bo jakby ktoś nie doczytał to noopept nie działa na krążenie mózgowe tak jak piracetam
  • 501 / 7 / 0
Do autora tematu - napisz spostrzeżenia odnośnie dalszego stosowania środków wymienionych w temacie.

Dorzucałeś do tego jeszcze jakieś suple?

Odczucia by się jakieś przydały :-)
  • 229 / / 0
Mogę zostać autorem, gdyż powyższy miks stosuje od przeszło 20 dni :D.
Oba specyfiki zażyte jednocześnie popite kawą - działanie takie sobie - brak większej koncentracji, tylko dobra stymulacja.
Dziś rano zażyłem piracetam (około 2g) popiłem kawą.
Świeżość umysłu na średnim poziomie.
Noopept postanowiłem zażyć z zieloną herbatą (to za chwile :-)
Wrażenia opiszę wkrótce :*
pozdrawiam
  • 618 / 110 / 0
Autor z tego co widzę nieźle się rozećpał od tego czasu, o założeniu tego 'dziennika' zapewne już nawet nie pamięta %-D
  • 96 / 1 / 0
Jak oceniacie mix autora? Zamierzam spróbować czegoś podobnego. Piracetam, noopept + cholina. Możecie mi powiedzieć jaką cholina do tego kupić i czy coś jeszcze do tego dorzucić, albo zamienić?
  • 229 / / 0
Dobry mix, ale widać chyba nikt nie stosuje.
U mnie po zażyciu obydwu specyfików jednocześnie czuje wyjątkową świeżość umysłu i niesamowitą koncentracje
  • 286 / 12 / 0
Wg mnie to noopept + inny racetam to dopiero potęga :) (stosowałem oxiracetam i fenylopiracetam)
No i oczywiście w tle antyoksydanty, ALCAR, alpha-gpc lub cytykolina oraz witaminki i minerały.
W sytuacjach podbramkowych można podbić małymi dawkami EPH (ale wg mnie ktoś kompetentny powinien stworzyć jakieś BHP lub tutorial używania etylo do nauki bo jak czytam posty niektórych użytkowników to chyba nie wiedzą do końca jak tego używać)
  • 229 / / 0
Polecam piracetam w dawce około 2g, do tego noopept ale w dawce max 10 mg, jak zażywa się więcej noopept w tym połączeniu może pojawić sie brainfog :/
ODPOWIEDZ
Newsy
Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.