Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1233 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
Murti-Bing był pierwszym, który odkrył miks pFPP+MeOPP :-p Ciekawe kiedy zaczną to ładować w piguły i tablety. M-B zastanawia się, żeby przemiksować to jeszcze z TFMPP. Jakieś propozycje?
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
Patentuj, patentuj! :) A ja dalej czekam na przesyłkę. Poczta jutro funkcjonuje, więc jest jeszcze szansa. TFMPP to chyba samo w sobie musi być ciekawe (mówiąc delikatnie). Tak na chłopski rozum coś jak miks, który też testowałeś/odkryłeś (patentuj! patentuj!) - pFPP+MeOPP+4-HO-MET, nie? Tylko trochę więcej mahometa. Dobrze, że niedługo TFMPP powinien być dostępny "lokalnie".
  • 1233 / 11 / 0
Murti-Bing sądzi, że bardzo ciekawym połączeniem będzie MeOPP + TFMPP, tylko że nie zna dokładnej proporcji. Spodziewa się czegoś zbliżonego do 2C-B.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Murti-Bing'u jeżeli mógłbyś podać proporcje chociaż orientacyjnie, bo mam trochę TFMPP z dawnego zamówienia. Rad bym był potwierdzić Twoją tezę o podobieństwie do 2C-B jeszcze w te święta ;)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 1233 / 11 / 0
Murti-Bing na razie znalazł informacje, że TFMPP i pFPP w ilości po 30mg, jest miksem bardzo zbliżonym do czystego LSD. Nadal poszukuje informacji o MeOPP i TFMPP.
  • 1951 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: 69plateau »
co myślicie o miksie pfpp z 2c-e? bo już niedługo obie substancje będą w moim posiadaniu %-D
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gulhul »
wg mnie miks pFPP z 2C-E może skutkować dużym bodyloadem na wejściu, który u mnie obecny był przy obu tych substancjach na wejściu. Jednak jak wyobrażam sobie zmiksowanie tripu z 2C-E z tym po pFPP to chyba sam niedługo zmiksuje te substancje. Wydaja mi się że odpowiednie będzie jakieś 20mg 2C-E i z 45-60 pFPP, chociaż nie próbowałem tego miksu więc nikomu nie polecam. Jak wezmę to coś skrobnę o tym :D
  • 1951 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: 69plateau »
ja planuję 30mg 2c-e (bo fenyloetyloaminy dość słabo na mnie działają) za to pfpp tylko 30mg, bo piperazyny działają na mnie dość dobrze, a nie chcę żeby pfpp przebiło 2cyce, a tylko je podbiło. a bodyload mnie nie przeraża, nigdy nie miałem czegoś takiego %-D znaczy czasem czuje że mój organizm wchłania substancję, ale nigdy nie było to powyżej poziomu "odczuwalny". nawet do "dokuczający" się nie zbliżyło.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 146 / / 0
Nieprzeczytany post autor: matthiew666 »
Murti-Bing coś wspominał o miksie MeOPP i mCPP, jako porównywalnym do działania MDMA. miks z pFPP także.
pFPP testowane było samotnie, fajerwerków nie było, tak więc miksów z pFPP wolałbym przynajmniej na razie unikać.
Tak i pFPP i MeOPP jest ogólnodostępne (nawet niezorientowany laik z dostępem do internetu trochę prędzej bądź później obie substancje sobie znajdzie, interesuje mnie mianowicie źródło mCPP, nie pytam o konkretne linki, po prostu chciałbym się dowiedzieć, czy widział ktoś tę substancję w polskich sklepach RC (osobiście jej nawet u kitajców nie widziałem).
Jestem też zainteresowany miksem MeOPP + 2C-E, bądź MeOPP + bromoDF, ten drugi miks podyktowany jest przeczytaną informacją o MeOPP (
Odsuwa na bok złe myśli, nerwy i stresy podobnie jak to robią benzodiazepiny.
)
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
przetestowano około 250mg mefa i 30-40mg pfpp doustnie
początkowo nic nie zapowiadało ostrej jazdy, mefedronowa prawie-jak-kokainowa pewnosc siebie, lekkosc gadki w klubie po < 30min od spożycia, "ot, będzie fajny lajcik"
niestety zapadła decyzja o zmianie lokalu i szczur testujący musiał prowadzić samochód (tak, wszyscy zdają sobie sprawę z głupoty, jednak powtarzam - nic nie zapowiadało mocnych efektów, był dobry humorek i pewność siebie)
jednak pare min po ruszeniu weszła dzika kwaso-podobna faza, totalny nieogar i "wtf??? ocb???", bodzce i mysli atakowały z wszystkich stron
do tego najbardziej nieprzyjemny efekt - ostry oczopląs, gałki oczne chodzące na osi lewo-prawo aż tak, że wszystko było totalnie rozmazane i świat dzielił się na 2 części połączone linią
po wyjściu z samochodu (szybko zaparkowano) uczucie przeraźliwego zimna, cały czas nieogaru, problem ze skleceniem zdania, ale mimo to dziwnie pozytywnie; no i chwilę później zaczęły też wchodzić mdma-like efekty serotoninowe
w następnym klubie trochę się rozluźnił trip, faza niesamowicie podobna do mdma, jednak mniej różu, "pedalstwa" i pluszu, zamiast tego poczucie jedności, harmonii, piękna i zrozumienia
oczopląs się niestety długo utrzymywał i był bardzo przypałowy, lekkie wykręcanie twarzy itp.
rozmowy szły świetnie (chociaż niepewnie i trochę nerwowo, bo było jasne, że latające i rozwalone oczy są widoczne dla rozmówcy), taniec sprawiał ogromną przyjemność, ruchy były bardziej precyzyjne i energiczne niż po krążkach
po t+5h trzyma dalej dość mocno (nie było mefowego zjazdu, chwila dyskomfortu a potem znowu harmonia, luz i piękno), oczy jak spodki, z pewnością ciężko będzie usnąć...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.