Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 3007 / 7 / 0
No nie, czysty pFPP nie ma sensu, a Ty jak masz te 10g to lepiej je sprzedaj, chociaż coś kasy z tego będzie
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 292 / 5 / 0
heh jak była wyprzedaż to kupiłem tego trochę więcej ;p Trochę sprzedałem (przed delegalizacja oczywiście) i część zostawiłem sobie jako zapas na lata do miksów. Teraz w sumie nie mam z czym miksować bo próbuje ćpać jak najmniej a samo nie bardzo mi się widzi. Na razie niech leży, jeść jeszcze nie woła ;)
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 677 / 1 / 0
czy mix pFPP z hometem da radę?
delikatny jestem na zwale.
  • 2334 / 9 / 0
Re: pFPP
Nieprzeczytany post autor: blablab »
Jak dla mnie nonsens. Tylko do ketonów to jakoś pasuje.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 677 / 1 / 0
Zżarłem około 140mg. Dosyć szybko faza się władowała: na początku silna czapa euforyczna, pluszowość i nawet trochę zamocność. Potem doszła delikatna psychodela, nie nachalna, ale wyczuwalna bez problemu. Trzymało mnie dosyć długo, około 8 godzin, ale proszę państwa zwała niczym średnie męczarnie po 2C-P - tragedia! Potężny wjazd na serce utrzymujące się do teraz, silne zmęczenie dekla. Spać nie śpię do teraz, wrzucałem około 22 dnia wczorajszego. Ponownych prób definitywnie nie przewiduję.
delikatny jestem na zwale.
  • 2334 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: blablab »
Bo tego się nie je samego i więcej niż 30mg.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 30 / / 0
Ciekawa substancja ale niesamowicie kapryśna. Czasem nie działa wcale, innym razem tworzy przedziwny klimat. Z pewnością warta uwagi ale jak dla mnie za duża rosyjska ruletka. W mixie sprawdza się dobrze z paroma piwami albo marihuaną. Absolutnie nie polecam wciągać do nosa, niesamowicie masakruje śluzuwki.
Lilka i Lucjan się spotkali i na HAJPIE razem napisali :D
  • 79 / 5 / 0
Śluzówkę bardzo massakruję, strasznie gryzie... Bardzo dobre do miksu z 3mmc :) Ja po pFPP mam straszną śmiechawe...
  • 260 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: zlyhui »
Tego sie nie wciaga z jakichs tam powodow.

Kiedys mialem 2g tego cudu, latalem z tym jebanym workiem chyba z 2 dni i ciagle zamaczalem tylko koniuszek palca i zjadalem. Po calym dniu zarcia tego mozna bylo sie naprawde niezle porobic, mi ogolnie sama substancja sie podobala
  • 38 / / 0
Żrące bardzo na sluzuwke i trzeba uważać z tym maczaniem palca :v bo mozna sie przeleciec. Substancja na plus jak najbardziej
ODPOWIEDZ
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.