Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 992 / 17 / 0
No na pieska, nie będę świecy robił i dupy ku niebu kierował aż ketonowa ambrozja wleje się we mnie i wypełni mnie swym jebnięciem świętym. No i jak dobry sort plus odpowiednia ilość to działanie jak wydłużone IV/

Pente od dupy strony działał na mnie ...... uspokająco. I tak ciepło się robiło. Sniff - zwała, iv - nie fajne, jedzone - stymulacja dupcia - relaks XD
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 75 / 1 / 0
Grentoo pisze:
No na pieska, nie będę świecy robił i dupy ku niebu kierował aż ketonowa ambrozja wleje się we mnie i wypełni mnie swym jebnięciem świętym. No i jak dobry sort plus odpowiednia ilość to działanie jak wydłużone IV/

Pente od dupy strony działał na mnie ...... uspokająco. I tak ciepło się robiło. Sniff - zwała, iv - nie fajne, jedzone - stymulacja dupcia - relaks XD
i co nie masz moralniaka ze tak nisko upadłeś?
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
  • 1095 / 34 / 0
^ pojebało cie chyba.

Moralniaka można mieć mieć jak wrzucasz żrące sciechy w twarz.

Wszystkie dragi są do dupy, heh
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 75 / 1 / 0
Niektorzy to chyba za bardzo do siebie to wzieli ze wszystkie dragi sa do dupy ;D NieZaczynaj pewnie to Twoja ulubiona opcja dlatego taka reakcja hahah :D
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
  • 1095 / 34 / 0
Nie prawda, ze ulubiona, ale nie ma co w internetach pisać, że to jakiś przypał. Są znaczące plusy takiego podania, np lepsze działanie, ew nie rozkurwiony nos.

Jednak w lokalnym otoczeniu nie warto o tym sposobie rozpowiadać heheheh.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 75 / 1 / 0
wiadomo kazdy przeciez wybor ma podania. ale jak dla mnie to juz gruba przesada. Zeby nie spamowac to zapytam czy ten stary sort z przed paru lata tez tak dzialał jak ten co jest teraz? Chodzi o czas dzialania i oczywiscie o te mega zejscie.. :D
  • 1854 / 215 / 37
Nieprzeczytany post autor: wildwolf »
Leki także przyjmuje się p.r. w postaci czopków, czy wlewek. Droga podania jak każda inna.
  • 1888 / 422 / 4
luq1oo2 pisze:
wiadomo kazdy przeciez wybor ma podania. ale jak dla mnie to juz gruba przesada. Zeby nie spamowac to zapytam czy ten stary sort z przed paru lata tez tak dzialał jak ten co jest teraz? Chodzi o czas dzialania i oczywiscie o te mega zejscie.. :D
ja bym powiedział, że "zjazdy" na obecnych sortach penta są znośne...

nie wiem dokładnie o co kaman, ale SIŁA działania jest deczko lżejsza, może temu tez zjazdy są do ogarnięcia. Obecnie dla mnie gorszy jest zjazd po alfie niz po pencie.
DXM
  • 1874 / 96 / 127
Mega cisnienie na dowalenie po 30 minutach, ostra zwala, ketonowe pojebanie w glowie. Ja podziekuje panu pentedronowi. Moralniak zycia mnie dopadl ostatnio po tym.
wolna molekula
#mops
  • 6 / / 0
Po pentedronie jest za bardzo nie ogar, substancja mi zrobił z mózgu orzeszka przez którego nie docierało żeby zastanowić się nad tym co się robi, powtwierdzam moralniak :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.