Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
A mnie raczej zastanawia, co trzeba miec w glowie, zeby swoje nadzieje na zdanie czegos tak nieziemsko trudnego, jak matura opierac na cpaniu jakiegos syfu, ale ja mlody jestem i malo wiem .
  • 677 / 1 / 0
Szurnęliśmy z lubą po około 125mg na nos ok 14 godziny, przez przez około godzinę było mega, spidująco, ciekawie, ganialiśmy robiąc zdjęcia. Potem zaczęło być trochę zamulaście acz nadal stymulująco, nawijałem jak pojeb o wszystkich rzeczach jakie wydały mi się godne mówienia. Dorwała nas po około 3h solidna psycho zjebka, potem doszła też fizyczna, zasnęliśmy dopiero o około 2 w nocy. Sort był w pudrze.
delikatny jestem na zwale.
  • 992 / 25 / 0
@Reez
ABBC3_OFFTOPIC

Nie mówię, że pentedron jest jakiś super-kurwa-drug, mi np nie podszedł przynajmniej w formie małych kryształów. Zauważyłem jedynie tą zależność, że faktycznie łatwiej wchodzi po tym wiedza na następny dzień. Ja na przykład podczas działania co chwile latam do kibla się wyszczać więc nie wyobrażam sobie uczyć się na tym zaraz po wciągnięciu.
  • 2428 / 90 / 0
Ja to samo , a jak przegne z ilością to wysikanie sie - staje sie problemem jak chuj ,ale gdy już sie uda to mój mózg zalewa taka radocha na jakieś 15-20sekund (warto wspomnieć że te 15-20sek , przebija zwykłe "działanie" pentedronu na mnie. Reez po co Wildzen miał by to robić ? :huh:

...Chyba troche przesadziłem z tym słowem - działanie... conajwyżej delikatnie smyrnięcie i to chyba lepij pasuje %-D ...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / / 0
Polecam jedzenie tego , jest w ogolnym rozrachunku przyjemniejsze , co najważniejsze nie ma mdłości , odruchów wymiotnych - przynajmniej u mnie ;D Po sniffie to była tragedia :p . Tylko wejście słabsze , bo po sniffie tak z 200mg bez tolerki to przez kilka minut fruwam.
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 2 / 0
jakies porównanie do fety? Ile skruszyć tych dużych kryształków na kreski , żeby działanie nie było nachalne (nie lubie podania oral przez lekkie problemy żołądkowe) , aczkolwiek przyjemne , czyste i stymulujące ? Ma to jakąś wartość rekreacyjną czy to tylko motywator? Ile czasu działanie przy sniffie?
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
Jak już są same pytanie i same pytanie to także dodam swoje trzy grosze:
- czy da radę łatwo po tym zasnąć? Biorę pod uwagę ćpanie jedynie do godziny 17 %-D
  • 2518 / 27 / 0
W wątku znajduje się już zapewne odpowiedź na powyższe pytanie. Jeśli weźmiesz ostatnią dawkę o 17, to po 5-6godzinach powinieneś zasnąć bez problemu.
  • 6156 / 431 / 12
Mnie po pentedronie dłużej trzyma bezsenność, niż po innych b-k.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 2518 / 27 / 0
W moim przypadku wszystko zależy od dawki, Jeśli wezmę te 50-70mg, to po 2godzinach mogę zasnąć. Jeśli jednak przesadzę z dawką i posypię 100mg i więcej, to nie mogę się zmusić do zaśnięcia przez długi czas. Do tego większe dawki nie powodują lepszego działania substancji, tylko przedłużają bezsenność.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".