Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
02 maja 2024sfiksowany pisze:Jak tam majuwa na recznym? I o to chodzi wariaty chuj w te grille lepiej se konia zwalic ale bez żadnych smutow co za wyrzuty ubrać majty i po sprawie było minęłoSpoiler:
02 maja 2024sfiksowany pisze: Czemu nikt nie założy tematu dla tych co walą i lubią maratony żeby można było sie powymieniać najlepszymi filmami xd
Nie no linka chyba można wkleić do spojlera
02 maja 2024sfiksowany pisze: Czemu nikt nie założy tematu dla tych co walą i lubią maratony żeby można było sie powymieniać najlepszymi filmami xd
Robiłem na stronkach playlisty itd. ale po stimach to ciągle szukam czegoś nowego i nie wracam.
Po ostatnim maratonie, który wydawałoby się, że spędziłem poza domem to mam liste ulubionych ponad 100. A tych którym dałem łapkę w górę nie zaliczę.
Nawet jakbym chciał polecić 10 kanałów i czy aktorek to miałbym problem co wybrać.
Temat by wyglądał pewnie tak, że wszyscy porobieni wrzucali by mase linków, których nikt by nie obejrzał.
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów
W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.
Zielona patologia na Facebooku. Ministerstwo Zdrowia zabiera głos
Na Facebooku można znaleźć reklamy tzw. zielonych klinik, które obiecują swoim "pacjentom" szybki dostęp do medycznej marihuany. "W dużej mierze uzyskiwanie recept na tego rodzaju preparaty odbywa się albo w ogóle bez wywiadu medycznego" - ostrzega resort zdrowia.
Holandia zaostrza kary za narkotyki: Wyższe wyroki dla przemytników
Holandia, jeden z najbardziej liberalnych krajów Europy w kwestii narkotyków, podjęła zdecydowane kroki przeciwko przestępczości narkotykowej. Wprowadzenie nowych, wyższych kar więzienia dla przemytników, handlarzy oraz osób posiadających duże ilości twardych narkotyków ma sprawić, że kraj ten stanie się mniej atrakcyjny dla międzynarodowych grup przestępczych. Zmiany te mają również na celu zapewnienie większego bezpieczeństwa obywatelom Holandii.