Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 10 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan_Zeneek »
Byłem faszerowany tym gownem ponad pół roku, poczatkowo 20 pozniej 40mg na dobe.
Nie polecam tego dziadostwa nikomu. Odstawienie Paxtinu jest bardzo trudne, jeszcze 2 miesiace pod odstawieniu czułem skutki uboczne :/ Dopiero w 3 miesiacu po odstawieniu poczułem ze zyje..
W trakcie brania wystarczyło wlac w siebie 5-6 piw zeby stracic film i nie wiedziec co sie do okoła dzieje.
Brałem to w połaczeniu z Luceta (paricetam). Własciwie Lucete biore dalej, ale przy tym mozna juz spokojnie walic w gaz ;]

I jeszcze link:
http://serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34265,3882494.html -
manipulacja na temat samobojstw po paxtinie, moze komus sie przyda..
Uwaga! Użytkownik Pan_Zeneek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: puchatek »
paroxetin the strongest selective serotonin reuptake inhibitor ever !
Uwaga! Użytkownik puchatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Minos »
Cmx pisze:
Prosilbym o zmienienie tematu na :

Paroksetyna (Seroxat, Rexetin, Paxtin, Xetanor, ParoMerck, Paxeratio) - Wątek Ogólny

Te leki generyczne tez zawieraja paroksetyne a sa zdecydowanie tansze.
tansze ale czy oryginal nie jest lepszy ?
Nie bój się zmiany na lepsze: http://pl.youtube.com/watch?v=Q-lX5ZOpA-k
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
  • 622 / 25 / 0
Minos pisze:
tansze ale czy oryginal nie jest lepszy ?
Napewno nie jest lepszy. Chyba, że jesteś totalnym frajerem i psychiatra Ci wmawia takie głupoty, żebyś tylko kupował lek, który kazali jej wypisywać goście z danej firmy.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / 36 / 1
Lek generyczny musi miec taki sam sklad oraz dzialanie.

Info :

http://www.zentiva.pl/default.aspx/pl/s ... t/generics
  • 1199 / 7 / 0
Hehe wypisywanie "oryginalnych" lepszych leków jest dosc popularne w duzych miastach ale pewnie nie tylko. U mnie na szczescie wszystkie ktore mozna na P przepisuja i wybierają najatnsze analogi :)
  • 429 / 36 / 1
Nieprzeczytany post autor: Wolf_Ghost »
OMFG !!

Przestalem brac paroksetyne w tamtą srode, poniewasz moj psychiatra wyjechal na urlop i wraca jutro dopiero :/

I powiem wam, ze jak kilka razy przestawalem brac paro, to tak teraz mam takie skutki ze szok :>

Ogolnie zawroty ze chej (pierwsze dni straszne, jak bym byl pijany), cieszka parestezja !!(szczegolnie w nocy)!!, dziwnie spie w nocy, budze sie caly czas przestraszony. Czasami slysze jakies glosy !? :/ Dziwne uczucie, no i caly czas te porazenia pradem w glowie jak próbuje usnac :/

Doszlo do tego ze mam sny nonstop! jakby nocne seriale, co sie przebudze to za pare sekund usypiam i nadal ten sam sen!! niektore sa straszne :/ Wstaje w nocy przebudzic sie bo mysle ze mi przejdzie a tu za chwile usypiam i dalszy ciag...

No takich jazd to ja jeszcze nie przezylem, chyba dzis na noc zarzuce alprazolam...

Az sie boje polozyc spac :/
  • 1743 / 25 / 0
ja dostalem od lekarza Seroxat (czyli to samo co Rexetin) i powiedzial że przepisałby mi chętniej Afobam ale nie chce ze mnie lekomana robić. Brałem 7 miechów Seroxat chÓja pomógl i zacząem brać Afobam a potem Zomiren na wlasną ręke.

Rezultaty : Od roku wale Zomiren 1-2mg dziennie zależy od pogody bo mnie alprazolamik uzależnił :)

Wnioski : Chcesxz się leczyć wal ten lek SSRI Rexetin albo Stimuloton sobie załatw a jeżeli nie chcesz się leczyć tylko poeuforyzować się to Zomiren doraźnie :) pzdr :)
Non omnis moriar.
  • 67 / 4 / 0
brales Seroxat 7 miechow i huja pomogl ? LOL czlowieku jak nie widac dzialania po max 2 miechach to odstawiasz lek ,niepotrzebnie pchales chemie heh ... Malo ludzi opisalo przebieg leczenia tym lekiem , malo info co zastosowania praktycznego to ja cos skrobne, biore seroxat 17 dn 20mg/d psych powiedzial ze lepiej zaczac pierwszego dnia od 5mg nastepny 10mg i potem 20 postanowilem wrzucic odrazu 20mg w celu szybszego nasycenia, efekty uboczne to suchosc w klapie , wytrzeszcz oczu , orbity rozpierdolone max (do teraz mam ^_^ ) szczekoscisk , i lekkie odrealnienie przez tydzien wolalem nie wychodzic z domu hehe , po dwoch tygodniach zauwazylem dzialanie leku ..zero fobii spolecznej , zwiekszona pewnosc siebie , na wszystko mam wypierdolone , i pozytywne myslenie nonstop ...poprawil sie takze sen przed kuracja cierpialem na bezsennosc ,przed tym bralem fluoksetyne ktora gowno pomogla dawala chec i motywacje do dzialania ale za slaba na fobie, a i jeszcze jeden side effect zero ocho na sex ,wczoraj zakrecilem laske z ktora zawsze chcialem sie przespac(sex bomba) ,piescilem sie z nia godzine na wyrku ale ruchac mi sie wogole niechcialo ..byla mocno zdziwiona bo az sapala takie poezje jej puszczalem do ucha z bananem na mordzie i tak mi bylo dobrze, zmienia sie metafizyka i pojmowanie hierarchi sexu teraz yebanko nie jest dla mnie na 1 miejscu :huh: .. Generalnie z dnia na dzien jest coraz lepiej ten lek sie dopiero rozkreca pelne dzialanie zauwaze za dwa tygodnie gdzies ok. a juz czuje ladnego serotoninowego kopa :-D najlepsze jest to czuc jebniecie juz po 2 tyg, z reguly po takiej fluoxetnce musialem czekac miecha zeby cos tam delikatnie ruszylo a nawet H wie czy to nie byla autosugestia, pozdrawiam wszystkich paroksetyniarzy !!!!:D pozdroalll
Uwaga! Użytkownik paroxetinum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
w moim przypadku jest tak od 8 miesiecy biore 20 mg paroksetyny w postaci leku Xetanor, (szkoda ze ostatnio podrozal bo byl po 5 zl po wypisaniu recepty na przewlekle),plus od dwoch miesiecy neuroleptyk silpiryd 50 mg i ta kombinacja dziala na mnie swietnie, na poczatku przyjmowania paroksrtyny mialem lekkie stany euforyczne, od tego czasu pewnosc siebie wzrosla niesamowic czasem nawet za bardzo leki ustopily dodatkowo sulpiryd dostalem zeby nie spac po 16 godzin co zdarzalo sie po samej poroksetynie tereaz jest ok chcociaz ranem czasem ciezko wstac pozdrowki dla wszystkich zazywajacych ten lek i zycze powrotu do zdrowia:)
Uwaga! Użytkownik carnationman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".