Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 44 / 1 / 0
e-papieros = beznadziejna imitacja dobrego, smolistego szluga
Uwaga! Użytkownik sasasususese jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 950 / 41 / 0
Gliceryna z apteki ma jakieś 30% wody z tego co pamiętam i 70% glicerolu, co w ogólnym rozrachunku jest rzadsze od glikolu, a żeby liquid jako tako był wydajny, to przynajmniej proporcje gliceryny do glikolu powinny stanowić 20/80. Producenci zazwyczaj robią właśnie tak, albo 70/30 (glikol propylenowy/gliceryna). To oczywiście dla standardowych parowników. Do sprzętu z wyższej półki możemy się już pokusić o stężenie w stosunku 50/50. Ja na dripperach natomiast używam bazy VG i samej gliceryny. ;)
  • 242 / 13 / 0
Ja pale liquidy p1 i peelona i smaczne sa bardzo a schodzi mi ok 4 lub ml liquidu. Doszedlem do granicy absurdu taniej mi palic papierosy bo mam dostep do lm i malboro bez cla sztanga 30zl a wole efajke :D
  • 950 / 41 / 0
Ja e-palę praktycznie za darmo. Przy produkcji własnych liquidów opartych na samej glicerynie i minimalnej ilości nikotyny z racji spotęgowanego oddawania jej mocy na atomizerach typu RDA. ;)

@up - polecam spróbować na choćby już gotowej bazie 50/50 (najlepiej bez wody) i aromatach TPA. Trochę cierpliwości i będziesz się dziwił jak mogłeś wapować takie świństwo jak P1. Gwarantuję. ;)
  • 1066 / 120 / 3
bo mam dostep do lm i malboro bez cla sztanga 30zl
Ło jacież :-D

Weszła nowa jakaś marka do Żabki Frog się nazywa (marka własna?;) cena niska 5,99 zl za 10 ml- próbował ktoś? Smak ok? Zapierdala mocno grzałkę?
  • 447 / 45 / 1
Mialem tego froga, takie se. Jedzie chemia i wietrzeja szybko. Odradzam rowniez sensation-patrz frog. Od siebie dodam, ze z olejkow do 10 zl za 10 ml dają rade P1 oraz Lucky seven. Dzis kupuje leequeen i zobaczymy to cudo
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 1066 / 120 / 3
Ja z tych tańszych polecam z netu Hangsena ( ok. 9zl za 20 ml).

Dzięki za odp.

Scalono -- 909

Pierdolę tego Milda (dostałem w ramach korzystnej wymiany liquid milda za co innego na OLX)-

efekty smak minimalnie lepszy niż tytoniowy (American Tobacco) Hangsen a grzałkę rozkurwia w mniej niż 3 dni (na Hangsenie nie jechałem krócej niż 1 tyg. 2 tyg. to była średnia).

Btw.

W Żabce jest promocja na: grzałki P1 teraz 5,99 zł, liquidy P1- 8,99 zł.

Pzdr!
  • 574 / 10 / 0
ja sobie jaram 24 i palę dopoki bateria mi nie padnie jestem w stanie wypalić 10ml w noc i nic... daje mi to wiecej energii i tyle Wczesniej nie paliłem tylko okazjonalnie nie wiem po co sie w to pakuje :?
  • 30 / / 0
Ja kupuje bazę zerówke 100ml, do tego baze z nikotyna 100ml plus jakis smak/zapach 10ml. Koszt to jakies 25/30 zł razem z przesyłka, wychodzi z tego 210 ml liquidu.
  • 36 / / 0
sasasususese pisze:
e-papieros = beznadziejna imitacja dobrego, smolistego szluga
Dokładnie, jedyna przewaga efajek to brak kapcia nad ranem i brak smrodu z ust. Plus paląc epapieroski zawsze jest ochota na jeszcze jednego bucha :rolleyes:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Policjanci odkryli plantację marihuany w domu 77-latki pod Lubaniem. Zbierała na remont

Plantację konopi indyjskich znaleźli policjanci w domku 77-letniej kobiety, w wiosce koło Lubania. Kobieta tłumaczyła na przesłuchaniu, że produkowała marihuanę, bo potrzebowała pieniędzy na remont domu.

Polacy mieli w Islandii plantację marihuany. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy?

Po wpadce trafili do Polski. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy tego procederu?

Handlował narkotykami na bazarze. Diler działał pod przykrywką stoiska z akcesoriami do telefonów

Policjanci z Wydziału Operacyjno-Rozpoznawczego Komendy Rejonowej Policji Warszawa VI zorganizowali akcję, podczas której zabezpieczyli znaczną ilość środków odurzających. Przejęli heroinę, mefedron, kokainę, tabletki clonazepamu oraz egzysty. Łącznie mundurowi zabezpieczyli blisko 119,84 gramów zabronionych prawem środków odurzających. Policjanci zatrzymali również 60-latka, do którego należały narkotyki.