Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
@up - polecam spróbować na choćby już gotowej bazie 50/50 (najlepiej bez wody) i aromatach TPA. Trochę cierpliwości i będziesz się dziwił jak mogłeś wapować takie świństwo jak P1. Gwarantuję. ;)
bo mam dostep do lm i malboro bez cla sztanga 30zl
Weszła nowa jakaś marka do Żabki Frog się nazywa (marka własna?;) cena niska 5,99 zl za 10 ml- próbował ktoś? Smak ok? Zapierdala mocno grzałkę?
Dzięki za odp.
Scalono -- 909
Pierdolę tego Milda (dostałem w ramach korzystnej wymiany liquid milda za co innego na OLX)-
efekty smak minimalnie lepszy niż tytoniowy (American Tobacco) Hangsen a grzałkę rozkurwia w mniej niż 3 dni (na Hangsenie nie jechałem krócej niż 1 tyg. 2 tyg. to była średnia).
Btw.
W Żabce jest promocja na: grzałki P1 teraz 5,99 zł, liquidy P1- 8,99 zł.
Pzdr!
sasasususese pisze:e-papieros = beznadziejna imitacja dobrego, smolistego szluga
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Zmiany w mózgu u użytkowników marihuany mogą wynikać z innych czynników, twierdzą naukowcy
W miarę jak marihuana zyskuje popularność zarówno w celach medycznych, jak i rekreacyjnych, rośnie potrzeba zrozumienia jej długofalowego wpływu na zdrowie, szczególnie na strukturę i funkcje mózgu. Najnowsze badanie opublikowane w czasopiśmie BMJ Mental Health rzuca światło na tę kwestię, sugerując, że zmiany w mózgu związane z marihuaną mogą nie mieć charakteru przyczynowego. To odkrycie otwiera nowe wątpliwości dotyczące wpływu marihuany na zdrowie, które mogą być kluczowe dla dalszego kształtowania polityki zdrowotnej.
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech
Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.
Botswana: Nowa strategia gospodarcza – marihuana zamiast diamentów
Botswana, jedno z najstabilniejszych państw Afryki, stawia czoła wyzwaniom związanym z uzależnieniem swojej gospodarki od wydobycia diamentów. Dwoma nowymi filarami tamtejszej gospodarki mają zostać energia słoneczna oraz konopie indyjskie.