Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 40 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zylenikum »
10 tabletek aco doustnie 50 kołpaczków zjedzonych w kanapkach działanie typowo grzybowe aczkolwiek czegoś mu brakuje. Ah i jeszcze uczucie ciężkości na żałądku ale ogólnie bardzo pozytywne :)
Płoną oszuści i hipokryci!
  • 22 / / 0
Znalazłem niedawno 40 grzybów takich jak na 1 obrazku ale one nie rosły ani na słomie ani na łajnie tylko normalne na trawniku czy to to .
kamcys
  • 4024 / 371 / 951
Daj zdjęcie, bo inaczej w sumie nie masz co liczyć na na sensowną odpowiedź, acz z dużym prawdopodobieństwem to nie to, tylko to, co rośnie zazwyczaj na trawnikach i jest podobne do grzybów z pierwszego obrazka.
  • 1519 / 20 / 0
Właśnie, na tych 3 obrazkach jest ten sam grzyb? Bo mi to wygląda jakby na każdym inny gatunek. A te z pierwszego obrazka widziałem mnóstwo podczas łysiczkowego polowania.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 291 / 3 / 0
Jesli w Amsterdamie jest to 3 najczęsciej uprawiany psylocyb to spodziewam się po nim czegoś dobrego ;) jutro ide na łąke.Jedyny minus, że musi rosnąc w gownie ;/
:
  • 1519 / 20 / 0
esli w Amsterdamie jest to 3 najczęsciej uprawiany psylocyb
Na pewno to te kołpaki uprawiają w amsterdamie?
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 3129 / 26 / 0
No raczej P. Cyanescens, zupełnie inna bajka.
High, how are you?
  • 5774 / 1182 / 43
Czy posiadanie ich jest tak samo karalne jak łysiczek ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 4024 / 371 / 951
Jeśli zawierają psylocynę/psylocybinę, to tak samo.
  • 157 / 5 / 0
To zawiera psylocybinę? O.O ZONK! Moja sąsiadka (jak jeszcze żyła, 101 lat jak zmarła) to zbierała... I jadła. Jeszcze mój ojciec pamięta jak z nią to jadł, podobno były bardzo smaczne :) Jeśli w ogóle o te chodzi. Mówił, że to rosło na sianie, na łąkach, etc. Mówi na to po prostu "kołpaczki". A sam jest taki przeciwny narkotykom. Pewnie miał z nią niezłe jazdy %-D
Jajka %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.