Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 692 / 70 / 0
A co my kartel tranzytowy? Kup se drona, podwies mu reklamowke z biedry z zawartoscia trawy i lec %-D
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 658 / 53 / 0
gumix pisze:
Ej możecie mi doradzić, chcę wysłać trochę trawy do Pl z Nl. Jakie jest ryzyko utraty paczki, jakie mogę ponieść konsekwencje? I jak to wysłać, proszę o pomoc.
Nie rób tego. Jest duże prawdopodobieństwo, że paka z suszem akurat z Nl wpadnie. Napytasz sobie biedy, a w najlepszym przypadku stracisz hajs za mj.

Ew. możesz próbować bawić się w zachowanie jak największej anonimowości, ale czy to warte trochę lepszej trawy? Oceń sam...
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
  • 2 / / 0
mam pytanie do osób ktorych paczki zatrzymano- co mieliście wpisane wchodząc na stronę śledzenia przesyłki?
  • 299 / 8 / 0
Urząd Celny.
Oni patrzą z pogardą na każdy mój wyskok, się klepią po czołach.
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
  • 403 / 79 / 0
mi po 2 miesiącach czekania na paczkę status się zmienił na "doręczono" chociaż nie dostałem kodu do odbioru
  • 2 / / 0
a jakie ponieśliscie konsekwencje? (jeśli poniesliscie) i po jakim czasie od "zaginięcia" przesyłki?
  • 299 / 8 / 0
Sprzedajacy, czy kupujący? Jak kupujący to pogadasz z niebieskimi i tyle.
Oni patrzą z pogardą na każdy mój wyskok, się klepią po czołach.
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
  • 758 / 44 / 0
paczki krajowe czy zagraniczne?
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 403 / 79 / 0
przesyłka krajowa, od 6 czerwca wisiała w mieście docelowym i niedawno sprawdziłem to pojawił się status "doręczono". póki co żadnych konsekwencji, w moim inpoście mają taki pierdolnik że szczerze wątpię by chciało im się policję wzywać. pewnie komisyjnie zniszczyli i tyle, w końcu legalne, podpisane rc.
  • 201 / 64 / 0
Mi raz paczuche od vokleili jakąś kartką że w transporcie uszkodzone było pudełko bla bla - taka notka. Pod tym podpis pracownika. Ja tam w to nie wierze, bo na moje trzepia paczki tego vendora o domniemane nielegalne dyso . Były tutaj posty na ten temat.
HERBU BAKALI vel NACIĘTA MAKÓWKA
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.