Jazda po alkoholu na stacje po papierosy która skończyła się zatrzymaniem , utratą prawa jazdy , rzucaniem się do policji , próbą ucieczki , i prawie 20 tysiącami grzywny, spaniem na dołku 48 wsród jakiś dwóch śmierdzących bezdomnych.. do dzisiaj mam gęsią skórkę jak sobie o tym przypomnę , i do dzisiaj prawka nie mogę odzyskać po tych wybrykach .
Jazda skuterem z kolegą po kilku piwach i jointach do sklepu dobrze znanego w okolicy po więcej piw i środku zimy , mimo ,że droga znana była doskonale chciałem przyszpanować i na hopce poprostu skoczyć :D skończyło się na sunięciu po lodzie kilkadziesiąt metrów , nikomu nic się nie stało a skuter trochę sktracił połysku ale w sumie mogło być gorzej.,
jak na codzień mogę się jakoś pohamować i wszystko jest okej tak po wódce mnie odkleja , mówię i zachowuje się jak totalny pojeb, przeklinam , wyzywam , rzucam przedmiotami itd . tego było w chuj , paradoksalnie jak piłem w ciągu to jakoś bardziej ogarniałem , albo mi się tylko wydaje .
Rozbity telewizor w pokoju ( do dzisiaj nie mam pojęcia jak to się stało )
jeszcze w gimnazjum , wypite na trzech 2-3 litry czystej . Potem jeden kolega wpadł w panike , coś sobie uroił ja wyszedłem z tym drugim po czym on skończył w rowie pod czyimś domem w biały dzień jak stał tak tam spadł w bezruchu , potem policja wezwana przez świadków jak przyjechali to sam się wjebałem do tego rowu , potem zarzygana suka , sprawa w sądzie itd.
w sumie dwa pobyty na detoxie w psychiatryku . jeden w ośrodku na terapii.
wymioty przez okno prosto na parapet i kwiatki które mama hodowała na dole , wódka i w połowie przetrawionym kebabem .
wracałem do swojego domu rano pociągiem a obudziłem się w katowicach , na mega kacu bez pieniędzy z rozładowanym telefonem
kiedyś w totalnym dołku potrafiłem brać butelki które klienci przynosili do sklepu i oddawać z powrotem do tego sklepu ;s
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.