z każdym rokiem poziom zaludnienia i budowli wzrasta , coraz trudniej znaleść dobrą miejscówkę , ale nie ma rzeczy niemożliwych
życzę każdemu kto w tym roku podejmie próbę Farta!
Ja w weekend planuję wedrzeć się na spot celem inspekcji. Mam nadzieję, że te je**ne gryzonie wszystkiego tam nie ścięły, bo miałem zajebiste maskowanie. Jeśli się uda w tym sezonie czwarty raz tam zebrać z powodzeniem, to byłby chyba już ostatni. Jak zaczynałem, była tam pustynia, potem w szybkim tempie zrobiło się morze wikliny, która ma bardzo niskie wymagania odnośnie gleby (rośnie w zasadzie w piachu i kamieniach), ale owo morze było wycinane w szybkim tempie już od zeszłej jesieni.
Najchętniej bym je tam wszystkie odstrzelił, bo to prawdziwa plaga już w Polsce.
Miejsce wymarzone jak na okolicę. Do tego bliskie źródło czystej wody powoduje ogromne udogodnienie względem łąk wszelakich, które wspominam jako jedno wielkie cierpienie (krew, pot i łzy), a na koniec puste dołki.
23 lutego 2022Tseno pisze: kusi od lat żeby sie szarpnąć i coś wyhodować, jakiegoś criticala chciałbym w ogrodzie mieć :D
Dlaczego akurat ten strain? Nie lepiej white widow lub coś bardziej sprawdzonego pod nasze polskie słońce?
W wersji auto można wybrać cokolwiek - zasadzone w połowie czerwca dojdą spokojnie w dobrej pogodzie.
Ja w zeszłym miałem TrainWreck'a i naprawdę niczym nie ustępuje mocą sezonom. Jedynie zbiór był mały (15 g to max), ale to głównie przez moje błędy oraz przewrócenie donicy przez sarnę, albo dzika (nawet 48h mógł leżeć w cieniu i ślimaki na nim żerowały w najlepsze, jak odkryłem, co się stało). Mimo to świetne palonko.
Tak jak w tytule - poprowadzę outdoor 2022. Ze swojej strony oferuję 5 sezonów doświadczenia, know-how, oraz pasję i zaangażowanie.
Warszaw i okolice.
Czego oczekuję od ciebie ? Bardzo dobrego spotu. Preferowane szklarnie, tunele. Także miejsca wskazane przez ciebie - do wspólnej weryfikacji.
Zapraszam do kontaktu, czas nagli. Pilne !!!
Pozdro, panie sierżancie ;)
Ale moim zdaniem to dupochron na zasadzie "ja posadzę na Twoim, a w razie czego Ty masz przypal" Niezły asior.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych
Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.
14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy
- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.