Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 238 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dream Fall »
Mam pytanie.
Będe miał robiony dziś Multi Test (taki - http://www.hydrex.pl/opis_multi4.html).
Czy jeżeli podam mocz psa to będzie ok :) ?
  • 803 / 6 / 0
[quote="Dream Fall"]
Mam pytanie.
Będe miał robiony dziś Multi Test (taki - http]

LOL :-D

Szczerze nie wiem, czy mocz psa rózni sie od ludzkiego... Pamiętaj oby był ciepły jeśli zaryzykujesz %-D
Ważne, aby pies był zdrowy i mocz miał taki sam odczyn jak ludzki tzn. kwaśny. Wiele psów ma problemy z układem moczowym(kamienie nerkowe, inny odczyn moczu - zasadowy). Wiele właścicieli bagatelizuje wizyty u weterynarzy, Tak samo ja, bo bydlak duży i warczy :-/
Nie wiem jakby sprawa wyglądała przy innym odczynie moczu... nigdy nie robiłem testów.
  • 486 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CannaBeat »
A to nie działa na takiej zasadzie, że szuka on (test) obecności jakieś substancji i jeżeli jej tam nie ma to barwi się na jakiś tam kolor, a jeżeli jest, to na jakiś tam.
Jeżeli jest tak rzeczywiście, to można wlać tam coś moczopodobnego i powinien być git, ew dolać do moczu wody i dać (niekoniecznie) coś na zabarwienie %-D
Uwaga! Użytkownik CannaBeat nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Dolewanie wody do moczu nic nie da. Sprawdzalem to na wlasnym przykladzie ;]
Ktos opisywal sposob z cytryna czy kwaskiem cytrynowym, moge potwierdzic dzialanie tej metody.
O Visine jeszcze nie slyszalem. Musze sprobowac :-D
Wszystko co napisalem to klamstwo. Lubie zmyslac a te forum to najlepsze do tego miejsce.
  • 3 / / 0
Jak mieszkałem w USA to często robili mi pisstest do pracy... Wziąłem mocz kumpla, który był święty. Na nic, mocz był za zimny, mimo, że go pod jajami podgrzewałem. Drugi test wykrył thc. Jak się pije ocet, ale winny, nie spirytusowy to przeczyszcza nerki, ale nie usuwa metabolitów. Ponoć dosypanie soli kuchennej do moczu pomaga. No a najbardziej są skuteczne preparaty typu 'Golden seal', ale nie wiem czy w Polsce dostępne. Wiem, że działają, bo ćpałem here dzień wcześniej, po czym w dzień testu zjarałem tonę zielska. Chyba pól godziny przed testem wypiłem 'Golden seal'. Nic nie wykryło, tak że polecam, jak ktoś wie gdzie dostać.
Uwaga! Użytkownik Papaver Somniferum nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
hello mam problem jutro test a ja tu zielony ;]...
poczytałem i decyduje sie na visiny w siku
z tego co wywniskowalem zgodnie z tabelka

Visine concentration (mL / L) : 0 10 20 50 100 200 300
Apparent 9-carboxy-THC concentration (ug / L) : 100 52 43 47 35 85 87

to trzeba dawkowac 100ml/l wiec 6 ml/60ml sikacza

(btw smieszna funkcja wyszla w ogole czemu tu jest ekstremum w 100?? przeciez wydaje sie ze czym wiecej tym lepiej no nie?... hmm

i teraz druga sprawa, wisinow sa ze 4 rodzae kupilem classic ale nie wiadomo czy dzialaja czy ktos to sprawdzał juz? które trzeba wlać żeby było git?

prosze o szybka odp z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam
  • 920 / 162 / 0
dxmusdevilus napisz czy to dziala bo by mi sie bardzo przydala taka informacja. z gory dzieki.
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 1 / 0
jeżeli chcesz być w 100% pewien że test niczego nie wykryje zajrzyj do tego wątka http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=14731
BUCH po ciezkim dniu odprezenie, BUCH w dobry towarzystwie upalenie
  • 920 / 162 / 0
wielki elektroniku preparaty ktore mi proponujesz nie sa dla mnie. po uzyciu takiego preparatu chyba trzeba zyc w trzezwosci bo 3 dni przed uzyciem clear maschine nie mozna pic alko, cpac ani jesc nic ostrego. odnosnie plastrow to az 24 dni... moi starzy robia mi testy bez zapowiedzi wiec nie zdarzylbym sie wyczyscic w 5 min. szukam czegos co pozwoli mi jarac dzien w dzien i zdawac pomyslnie testy dlatego myslalem o visine :cheesy: prosze o info na ten temat
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 88 / 1 / 0
smoke elite pisze:
wielki elektroniku preparaty ktore mi proponujesz nie sa dla mnie. po uzyciu takiego preparatu chyba trzeba zyc w trzezwosci bo 3 dni przed uzyciem clear maschine nie mozna pic alko, cpac ani jesc nic ostrego. odnosnie plastrow to az 24 dni... moi starzy robia mi testy bez zapowiedzi wiec nie zdarzylbym sie wyczyscic w 5 min. szukam czegos co pozwoli mi jarac dzien w dzien i zdawac pomyslnie testy dlatego myslalem o visine :cheesy: prosze o info na ten temat
To nie jest zupełnie tak jak piszesz... możesz bakać wcześniej po to jest właśnie anty test :D, zadziała jeżeli nie zakłóciłeś metabolizmu swojego organizmu, jak dzień wcześniej najebiesz sie jak świnia albo nawciągasz wypłuczesz z organizmu wiele pozytywnych rzeczy przez co działanie preparatu może być zakłócone.... ale jeżeli przypalisz blancika , nie widzę problemu - godzinę po zażyciu CM i jest pozytywnie ;)
BUCH po ciezkim dniu odprezenie, BUCH w dobry towarzystwie upalenie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.