Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
jesli jest mozliwosc to dodac do moczu 2-3 krople wody z duza iloscia kwasku cytrynowego(tyle ile da sie rozpuscic). nie wiem jak, ale dziala. moj kumpel tak zrobil i nic mu nie wyszlo.
  • 7 / 1 / 0
Zamiast wody proponujeherbatke malinowa, ktora ma dzialanie napotne, wazna sprawa tez bys pil ja najlepiej ciepla. I wypocic dziadostwo :)
Wszystkie napisane przeze mnie informacje sa fikcja, nigdy nie uprawialem ani nie bede uprawaic roslin ktore sa nielegalne w Polsce.
  • 640 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieka »
A czy sa jakies antagonistyczne odpowiedniki neutralizujace poziom odpowiednich supstancji psychoaktywnych w organizmie?(nie chodzi mi o "faze",tylko obecnosc we krwi)
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
Życie jest dziełem sztuki
  • 1736 / 18 / 0
są takie środki na starym forum nawet dawali linki do holenderskich sklepów, wypicie dzien przed testem sprawia ze na 90% test nastepnego dnia nic nie wykryje
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 1 / / 0
Mój kumpel miał ostry przypał ze starymi, znaleźli woreczek z baaaardzo śladową ilością ziółka. Chłopak tłumaczył się, że znalazł i pomyślał że to świetny woreczek na śrubki do kompa ;) Mimo tego, mamusia mu zakomunikowała, że w najbliższym czasie zrobi mu teścik, jak tylko zobaczy że się dziwnie zachowuje. Następnego dnia pojawił się teścik w domu na półeczce. Chciałbym zaznaczyć, że ziom palił codziennie do tego incydentu. No cóż, woda mineralna, witaminka C, duuże ilości browarka, a nawet wódeczka. Przechodził taką "kuracje" całe dwa i pół dnia :) Wrócił trzeciego dnia trzeźwy do domu i mamusia zakumała, że wygląda jakoś dziwnie, co było pewnie spowodowane brakiem THC, bo gdy się pali codziennie, to bardziej dziwnie się wygląda po trzeźwemu niż na haju :P Teścik z tego, co ziom opowiadał miał trzy pola jedno - czysty, drugie - pali rzadko, trzecie - pali często. Tatuś go zaprowadził do kibelka i przypilnował - więc odpadł patent ze słoiczkiem "czystego" moczu od kolegi. Nasiusiał i .... NIC, ziom okazał się czysty :) Witaminka C, woda i browar :) Mamusia mu dała 100 zł za podejrzenia i przeprosiła. Ale z góry mówię - ziom wypił tej wody, płynów i innych shit'ow całkiem sporo. Słyszałem jeszcze, że jeżeli się chce teścik oszukać to trzeba unikać pierwszego moczu po wstaniu rano, bo jest w nim najwięcej różnych dziwnych substancji, które zostają wydalone po nocce.
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lewar »
a wiec wpadlem i ja... skuty jak borsuk przyszedlem do domu i zgubilem worka w pokoju :D. stara panikara w przeciwnosci do ojca i odrazu nastepnego dnia poleciala po testy. jednak zwerbowalem brata do toalety zeby nasiusial za mnie no i wynik ujemny. niestety matka kupila wiecej tych testow i zostalo jej kilka sztuk, nie wiem dokladnie ile, ale sprobuje wyweszyc. i teraz mam do was pytanie, czy jest jakis sposob zeby skutecznie zniwelowac prawdopodobienstwo wykrycia thc w moczu, gdy nikt mnie nie pilnuje i moge z nim zrobic co zechce? brat ratowal mnie ostatnio raz wiec musze radzic sobie sam. myslalem zeby do moczu dodac wody i jakiegos barwnika tylko czego do tego uzyc? wszystkie odpowiedzi mile wydziane!

podrawiam :)
[b][color=crimson]Reggae[/color][color=orange] And[/color][color=limegreen] Cannabis[/color][/b]
zagubiony w czasie i przestrzeni
nic nie wiem
  • 17 / 1 / 0
juz bylo wyzej, kwasek cytrynowy. zawsze dobrze miec ze soba paczke proszku takiego kwasa gdyby cie psy na psiarnie wziely, to mozesz z kieszeni nabrac pod paznokiec (dlatego oplaca sie miec srednio krotkie, a nie przyciete do krwi) i do sypac przy testach. ew jest tez w kroplach ten kwas
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
normi pisze:
jesli jest mozliwosc to dodac do moczu 2-3 krople wody z duza iloscia kwasku cytrynowego(tyle ile da sie rozpuscic). nie wiem jak, ale dziala. moj kumpel tak zrobil i nic mu nie wyszlo.
tez o tym slyszalam od kolesia ktory na tym patencie(tylko wypijal tego troche wiecej kwasku przed badaniem)jechal wiele razy i ani razu niewpadl-testow mial z 7.farciarz?a moze to dobry patent.. :rolleyes:
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
może niech ktoś kupi test w aptece i sprawdzi :-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Mi zrobili testing, ale był po terminie ważności i wynik ujemny wyszedł choć jarałem tego dnia i jeszcze vłada jadlem. Wyśmiałem starych i powiedziałem, że nie życze sobie więcej takich farmazonów. Teraz mam loozz. Pozdrawiam. ;-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.