Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam wszystkich, w Lutym tego roku po zażyciu MST Continous 200mg morfiny (bez tolerki) donosowo , 450mg pregabaliny doustnie, 1mg clonazepam doustnie i 3 piwach 6% dostałem depresji oddechowej około godziny 3 w nocy, pomoc została udzielona mi po 12 godzinach (wezwano karetkę) , byłem w stanie głębokiej śpiączki i obudzilem się w szpitalu następnego dnia około godziny 10-tej, nastepnego dnia wypisano mnie ze szpitala z poprawą do domu czyli w szpitalu łącznie byłem 2 dni jednak stwierdzono u mnie ostrą niewydolność nerek i Rabdiomolize, Robiłem ostatnio badania z powodu bólu w obrębie dolnym pleców (uczucie jakby takie kłucie). Lekarz zalecił badanie ogólne moczu, do tego badanie krwi i badanie kreatyniny i mocznika, wszystko w normie. Lekarz mi powiedział że mam dobre nerki i dobrą wątrobę co mnie w ch*j ździwiło i pozytywnie zaskoczyło bo od tamtej pory tzn od lutego nie tykam żadnych substancji oprócz raz 1g kryształu , kilka razy bucha i piwko kilka razy się zdarzyło. I tu pojawia się pytanie czy nerki mają jakąś zdolność do regeneracji , po wynikach moczu i krwi wychodzi że pomimo tej ostrej niewydolności którą miałem to są sprawne. Jest szansa jeszcze sobie polatać??? (głównie stimy)Ktoś może miał podobne przeżycia i się wypowie? [post][/post]
  • 34 / 2 / 0
Powiem Ci tak. Prega jebie nery i trzustke, wytrzymalem pol roku dodajac bpr. Czyli moczapedny moj organizm nie byl.
Nery codziennie rano bolaly, ale 450 pregi usuwalo bol.
Co do stimów, cóż ja tradycje kultywowalem i taka amf (uliczna z coffe) o ile dobrze pamietam, to w 98% wydala sie z moczem i jest moczopedna. Nie bylo problemu, a nawet przeczyscilo mi nery.
Chuj wie co to krysztal, wiec odradzam. Ja zjebalem nere przez proby samobojcze. Tylko sie nie lecze xD
Idz ziomek do nefrologa skoro sie martwisz. Tutaj raczej nikt Ci nie poradzi :|
Swoja droga nefrolodzy, to inny temat. Obys trafil na spoko lekarza.
Peace
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.