Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 51 / 1 / 0
Witam
Czytałem że opium pali się dość ciężko, bo nie da się utworzyć takiej kropli jak w brownie.Ale czytałem też na forum że do browna dodają jakiegoś siuwaksu dzięki czemu łatwiej zbija się w krople, moje pytanie brzmi co to za substancja i czy dało by się ją wymieszać z opium.
Pozdrawiam.
  • 25 / 5 / 0
do hery dodaja kofeiny. myśle źe mozessz sprobowac dac do opium !
  • 2538 / 215 / 0
wiesz ja bym Ci proponował zrobić tak : w słoneczny letni wiosenny lub jesienny dzień weź sobie lupe , kawałek foli aluminiowej lufke , i oczywiście opium. skupiając światło słoneczne za pomocą lupy wytwarza sie wysoka temperatura możesz skupić promień na kawałku opium wtedy powinno zacząć dymić a ty wtedy przystaw lufkę do wydobywającej się smugi dymu i wciagaj do płuc :D. prubowałem coś takiego na melasie do fajki wodnej działa całkiem dobrze.
  • 1033 / 7 / 0
@avant
czo
kofeina, ROTFL
DEBIL
Dodają do browna, bodajże, dekstrozy czy innego cukru.
  • 3309 / 21 / 0
Może chodziło o kodeinę ;) Ale to opium akurat już ma w sobie.
  • 351 / 8 / 0
Dodają kofeiny do browna, dodają.

"In 2008, the laboratory of the Counter-Narcotics Police of Afghanistan (CNPA), through improved forensic capacities and facilities, was able to identify several pharmacological substances that are typically used for mixing with heroin. These chemicals, usually referred to as cutting agents, include caffeine, chloroquine, phenolphthalein and paracetamol."
  • 1966 / 217 / 0
Masterfilter pisze:
@avant
czo
KOFEINA, ROTFL
DEBIL
Dodają do browna, bodajże, dekstrozy czy innego cukru.
Ej, ziomuś, nie wyśmiewaj jak sam masz niewiele do powiedzenia. Kofeina obniża temperature topnienia heroiny i brązową heroinę miesza się zwykle z kofeiną proporcjach 1:1. Nie wiem, czy kofeina ułatwia tworzenie kropli, na pewno taka mieszanka plywa.
  • 341 / 1 / 0
miesza się z substancją o nazwie levamizol, to lek na robaki, który powoduje, że płynie.

pogrzeb w wątku cooked opium i co dalej: http://talk.hyperreal.info/post831501.h ... ki#p831501
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2011 przez queen elizabeth, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik queen elizabeth nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
kofeine moze tez,glownie jest to strychnina,glukoza apteczna co powoduje ze temat plynie po folii,jest tez jeden najwazniejszy skladnik ktorego niestety narazie nie moge zdradzic,powszechnie stosowany w produkcji suplementow diety bcaa,aakg,kreatyna mono
Uwaga! Użytkownik BIOHAZARD-PL nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
kofeinę stosuje się powszechnie. Jest łatwiejsza do zdobycia od środków na robaki. Zrobiłem kiedyś doświadczenie i podgotowałem na folii czystą kofeinę w proszku. Kropla tworzy się natychmiast, pływa z prędkością torpedy, bardzo obficie paruje i praktycznie nie zostawia zanieczyszczeń na folii. Jak sobie to teraz przypominam to żałuję, że nie złapałem bucha ;-)

Jeszcze polecam spojrzeć tu:
http://www.lycaeum.org/leda/docs/16606.shtml?ID=16606
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.