Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
zwiększyła mi dawkę olanzapiny do 10mg - wpierdalam po niej ile wlezie, przybrałem na wadze już dobre 5 kg . macie jakies patenty na opanowanie tego demona, panowie?
  • 992 / 17 / 0
Nie ma raczej rady, od biedy próbuj zapchać się np. siemiem lnianym, dużo tego kleiku powinno pasibrzucha opanować.
Ja problemów bo żadnych olanzapinach i podobnych gastrofazujących prochach nie mam, bo mam zjebaną tarczyce, biere l-tyroksynę i nie mogę przytyć a po olci to np. pół kilo smalcu z dwoma chlebami zjadłem w przeciągu dwóch-trzech dni + 9 posiłków dziennie z czego większość przed snem. I nic nie przytyłem. Jednakowoż sądzę, iż jedzenie l-tyroksyny będąc zdrowym nie jest wyjściem z tycia po tych lekach. Najgorsze, że na ten efekt gastrofazy tolerancja wyrabia się długo, naprawdę długo.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 3523 / 51 / 0
Dziwna jest ta olcia :-/ Ważę 106 kg a kiedy zaczynałem moją przygodę z tym lekiem coś ok 90kg.To co mnie smuci to fakt,że staram się ograniczać jedzenie(2 posiłki dziennie) a i tak nie mogę zejść z wagą.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 112 / 4 / 0
Olcia jest na swoj sposob swietna, szczegolnie Zolafren a nie zwykla Mylanowska 10mg. Schodza po niej wszystkie efekty odstawienne + zbicie fazy szczegolnie spidowej. Dobrze usypia powoduje niesamowite sny, wrecz koszmary.
Wprowadza w bardzo gleboki stan snu REM. Stad te sny. Na mnie miala dzialac wyciszajaco, bo mialem natlok mysli i ogrom natrectw, ale wlasnie jej skutkiem ubocznym jest bardzo wzmorzone laknienie, jak dla mnie na plus bo po spidach schudlem z 70kg na 56 ;( a po terapii odwykowej wazylem juz 66 :) pozniej juz w domu jak zaczalem jesc jedzenie domowe nie szpitalne dowalilem do 76kg czyli wiecej niz wazylem na poczatku, szok :O :) dla mnie na plus
P.S bardzo pomoaga w zespole abstynencyjnym i paranoidalnym
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 5 / 0
Uśpiła mnie ładnie po 6apb, ale dziś jestem trochę zombie. Bardzo zamula dzień po. Dawka 10mg.
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 2 / / 0
ile najlepiej odczekać po braniu olzapiny (+ antydepresanty SSRI) by można było cieszyć się klepaniem psychodelików?
  • 1 / / 0
Okres poltrwania wynosi 51,8 godziny, wiec ze trzy dni.
  • 53 / 3 / 0
Przez miesiąc brania olanzapiny w celu ułatwienia zasypiania, przytyłam 10 kg. Miałam po prostu wilczy apetyt, jakiego nigdy wcześniej nie znałam. Na prośbę lekarza, zamieniłam lek na inny neuroleptyk - Chlorprotiksen, który w moim przypadku nie przynosi działań niepożądanych.
  • 3 / / 0
bardzo dobra opcja na pospidowe zwały. mnie co prawda jedna tabletka zolfarenu 5mg, popita browarami albo winem, odcina na dwa dni ;) ale śpi się po tym zacnie i nic człowieka nie martwi :)
  • 469 / 29 / 0
przez miesiac na 10 mg przytyłem 10 kg, teraz dawka zmniejszona do 5mg bo 10 już zbyt mocno przymulała mnie za dnia
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.