Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
zwiększyła mi dawkę olanzapiny do 10mg - wpierdalam po niej ile wlezie, przybrałem na wadze już dobre 5 kg . macie jakies patenty na opanowanie tego demona, panowie?
  • 992 / 17 / 0
Nie ma raczej rady, od biedy próbuj zapchać się np. siemiem lnianym, dużo tego kleiku powinno pasibrzucha opanować.
Ja problemów bo żadnych olanzapinach i podobnych gastrofazujących prochach nie mam, bo mam zjebaną tarczyce, biere l-tyroksynę i nie mogę przytyć a po olci to np. pół kilo smalcu z dwoma chlebami zjadłem w przeciągu dwóch-trzech dni + 9 posiłków dziennie z czego większość przed snem. I nic nie przytyłem. Jednakowoż sądzę, iż jedzenie l-tyroksyny będąc zdrowym nie jest wyjściem z tycia po tych lekach. Najgorsze, że na ten efekt gastrofazy tolerancja wyrabia się długo, naprawdę długo.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 3523 / 52 / 0
Dziwna jest ta olcia :-/ Ważę 106 kg a kiedy zaczynałem moją przygodę z tym lekiem coś ok 90kg.To co mnie smuci to fakt,że staram się ograniczać jedzenie(2 posiłki dziennie) a i tak nie mogę zejść z wagą.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 112 / 5 / 0
Olcia jest na swoj sposob swietna, szczegolnie Zolafren a nie zwykla Mylanowska 10mg. Schodza po niej wszystkie efekty odstawienne + zbicie fazy szczegolnie spidowej. Dobrze usypia powoduje niesamowite sny, wrecz koszmary.
Wprowadza w bardzo gleboki stan snu REM. Stad te sny. Na mnie miala dzialac wyciszajaco, bo mialem natlok mysli i ogrom natrectw, ale wlasnie jej skutkiem ubocznym jest bardzo wzmorzone laknienie, jak dla mnie na plus bo po spidach schudlem z 70kg na 56 ;( a po terapii odwykowej wazylem juz 66 :) pozniej juz w domu jak zaczalem jesc jedzenie domowe nie szpitalne dowalilem do 76kg czyli wiecej niz wazylem na poczatku, szok :O :) dla mnie na plus
P.S bardzo pomoaga w zespole abstynencyjnym i paranoidalnym
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 5 / 0
Uśpiła mnie ładnie po 6apb, ale dziś jestem trochę zombie. Bardzo zamula dzień po. Dawka 10mg.
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 2 / / 0
ile najlepiej odczekać po braniu olzapiny (+ antydepresanty SSRI) by można było cieszyć się klepaniem psychodelików?
  • 1 / / 0
Okres poltrwania wynosi 51,8 godziny, wiec ze trzy dni.
  • 53 / 3 / 0
Przez miesiąc brania olanzapiny w celu ułatwienia zasypiania, przytyłam 10 kg. Miałam po prostu wilczy apetyt, jakiego nigdy wcześniej nie znałam. Na prośbę lekarza, zamieniłam lek na inny neuroleptyk - Chlorprotiksen, który w moim przypadku nie przynosi działań niepożądanych.
  • 3 / / 0
bardzo dobra opcja na pospidowe zwały. mnie co prawda jedna tabletka zolfarenu 5mg, popita browarami albo winem, odcina na dwa dni ;) ale śpi się po tym zacnie i nic człowieka nie martwi :)
  • 469 / 29 / 0
przez miesiac na 10 mg przytyłem 10 kg, teraz dawka zmniejszona do 5mg bo 10 już zbyt mocno przymulała mnie za dnia
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.