Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1709 / 11 / 0
Limitbreaker pisze:
Chujowa ta olanzapina, miałem nadzieję, że w związku z tym, że to pochodna benzo, to będzie działać na zjazdy. Ni chuja, nie da się po tym spać.
U mnie wiele lat temu zwyczajna piątka olanzapiny sprawiała, że się zataczałem i miałem w głowie pustke, teraz 15mg czy 25mg w skrajnych przypadkach uspokaja i kładą mnie do łóżka. Kwestia indywidualna.
  • 3206 / 175 / 0
Benzo/gaba nie jem praktycznie w ogóle, więc to nie kwestia tolerki. Po zjedzonej kiedyś 15stce też byłem jak zombie, do tego uczucie jakbym ważył 100kg, ale nie sprawiło to, że zasnąłem.

szkoda

@matka boska - okej, daleki kuzyn benzo.
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2013 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1290 / 7 / 0
Wg mnie zajebisty usypiacz po stymulantach. Mnie uśpiło po fecie, ziomka tak samo, a był porobiony dużo lepiej. 15 mg w zupełności starczyło by mnie uśpić i po 6h snu byłem wyspany, a odczuwalne skutki poprzedniego wieczoru, minimalne.
  • 1343 / 18 / 0
http://fpn.ipin.edu.pl/aktualne/2013/03 ... 4_IPiN.pdf

nieco sie mowi o działaniu neuroprotekcyjnym. Jezeli tak, to w jakich dawkach?
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 97 / 1 / 0
Brałem 20mg olanzapiny+4mg haloperidolu przez 9 miesięcy.
Paliłem przy tym zioło i porobiło mnie normalnie.
Więc ani żadnych halucynacji dodatkowych jak ktoś tu napisał ani żadnego braku działania jak ktoś tu napisał tylko normalna trawkowa fazka.
Po za tym nie zrobiły ze mnie zooombie te leki mimo,że nawet nie mam schizofrenii.
  • 232 / 6 / 0
Olanzapina nie jest tylko na schizofrenię.
Ale olanzapina i halowpierdol? Na co Ty to brałeś?

"Głupotą jest bać się tego, czego nie można uniknąć"
P. Syrus

• 205 / 1 / 0
Na dniach testowalem penta w duzym krysztale i porobil wysmienicie :) Dawkowalem po 50-100mg ale raz chyba za duzo posypalem bo wjechala euforia like MDMA/6APB i ku mojemu zdziwieniu w pewnym stopniu wjezdza rowniez na serotonine :D Podejrzewam ze byla to kreska 150mg-200mg i bylo to przegiecie bo od paru h zombie mod a apropo neuroleptykow to zarzucilem wczesniej olanzapine w formie zolafrenu smart i polecam bo skutecznie tlumi ten rozpierdol w glowie i usypia :)
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 3523 / 51 / 0
zaraz biorę swoje przysłużone 30 mg i idę spać. Dobranoc
  • 1343 / 18 / 0
serio nikt z was nie doświadczył działania neurotropowego Olanzapiny albo czegokolwiek sugerujacego, ze moze ona wpłynac na neurogeneze? i jak z małymi dawkami - mozna sie nia nacpac?
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 3523 / 51 / 0
tramadolol pisze:
mozna sie nia nacpac?
tym się nie ućpasz, niestety
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.